Video: Mituri alimentare organice

Ce sunt alimentele organice? Mă voi îmbolnăvi dacă nu mănânc numai organic? Cum curăț alimentele neorganice? Unde cumpăr alimente ecologice? Ce precauții trebuie să iau cu organice? Urmărește videoclipul și pune-ți întrebări

Alimentele ecologice sunt mai scumpe și mult mai greu de găsit. Am citit atât de mult, încât a fost necesar să mănânc doar organic încât am încercat să instituie o dietă pur organică aici, acasă. A fost o experiență necesară pentru a înțelege cum funcționează și care sunt dificultățile.

Mai întâi am cercetat cum aș putea cumpăra alimente ecologice. Am cercetat diverse servicii și l-am ales pe cel mai ieftin. Apoi am văzut că este un coș care urma să fie livrat pe săptămână. Dar nu s-a specificat nimic despre ceea ce va veni în coș, ceea ce mi s-a părut prea ciudat ca să fiu sincer. Singura specificație a fost cantitatea de produse. Toate companiile care au lucrat cu organice au funcționat la fel.

A se vedea, de asemenea: 10 Super Foods pentru copii

Atunci am înțeles de ce. Alimentele organice sunt dificile, întrucât nu au o ofertă mare și urmează recoltele. De fapt, dacă toată lumea de pe planetă decide să mănânce numai alimente ecologice, nu va mai exista mâncare pentru toată lumea.

Pe scurt, nu ai nicio garanție că vei primi ceapă în fiecare săptămână sau roșie, de exemplu. Ai ceea ce ai în săptămâna aceea. Acest lucru face deja foarte dificilă menținerea unei diete pur organice.

Dar asa? Ai nevoie? Trebuie să plătiți mult mai scump? Trebuie să înveți să folosești jilo în loc de ceapă? Spălarea alimentelor non-organice nu are niciun folos? Când mănânci alimente ecologice ești fără riscuri?

Vezi și: Cum se citesc etichetele alimentare

Pe măsură ce eram plină de îndoieli, am mers să vorbesc cu Carol de la Hisnek și să-mi limpezesc toate îndoielile și ale tale.

Urmăriți videoclipul de mai jos:

Asigurați-vă că vă abonați la canalul YouTube și lăsați comentariile sau întrebările dvs. pe sau în jurul canalului. Sper că v-a plăcut videoclipul.

Saruturi si pana data viitoare.