Un sfat simplu pentru a avea o viață mamă mai ușoară

Viața femeii de astăzi devine din ce în ce mai grea. Era momentul când femeile rămâneau acasă, iar bărbații au avut grijă să plătească facturile și să ofere securitate. Astăzi, și din ce în ce mai mult, cred că ne asumăm ambele roluri.

Desigur, rolul nostru inițial de îngrijire a copiilor este încă al nostru. Noi suntem cei care îi îngrijim, iubim și protejăm. Cu orice preț ... Iubirea noastră nu are limite.

Așadar, tot ceea ce face viața mai ușoară unei mame, din punctul meu de vedere, este foarte binevenit. Astăzi cu un copil mic, de muncă, de întâlnire, de gătit, de gimnastică, etc. Am ajuns la concluzia că există un lucru care ajută orice mamă și copil: RUTINUL

Nimic nu le place mai mult decât rutina și timpul. Orice medic pediatru indică, fiecare îngrijitor sfătuiește și fiecare educator insistă. Copilul trebuie să aibă consecvență, liniște și rutină. Știu că este contrazicător și fiecare copil se plânge de reguli, dar nu spun că ar trebui să se impună o disciplină neobișnuită cu pedepse grele. Dar mai degrabă o frecvență a programelor și programelor predefinite, care oferă liniște sufletească și securitate pentru copii.

Cu aceasta, fiul sau fiica ta va avea ceasul intern în ordine. Știe deja la ce să se aștepte și chiar să-l educe va fi mai ușor. Pituco-ul sau pituca dvs. vor fi deja obișnuiți cu acea rutină și cu acel proces, care nu lasă loc pentru multe discuții. În plus, pentru a evita momentele și situațiile imprevizibile care generează scandaluri de somn, înfometare sau nopți agitate.

Așa că instalați o rutină în casa dvs., dacă nu aveți deja una, și rămâneți la ea. Copilul tău îți va mulțumi și viața ta va fi cu siguranță mai ușoară.

„Copilul cu somn timpuriu se trezește devreme, copilul cu somn târziu se trezește de asemenea devreme” - Sfat pentru mama în zi.

Desigur, dacă rutina este ruptă, nu trebuie să vă faceți griji. După ce se întâmplă toate neprevăzute ... În astfel de cazuri, îmi place întotdeauna să-i explic lui Thomas ce va ieși din rutina lui și de ce. Așa că înțelege că acesta nu este ceva care tinde să se repete, ci o ocazie specială. Apoi reluăm viața normală a doua zi.

Rețineți că fotografiile din acest post sugerează o rutină de bază ... Desigur, fiecare familie este diferită, dar ideea este să aibă o ordine în lucruri, care să rămână mereu la fel și mereu în același timp.

Sper că acest sfat vă ajută, pare evident, dar vă garantez că nu. Testează timp de două săptămâni și vezi singur. O mică comandă va face minuni în viața ta.