O bună armă împotriva idiotilor, Muay Thai

După cum spune un prieten de-al meu: „Dacă o bombă cade pe Pământ, vor rămâne doar gandacii și idioții”.
Acest text nu este despre cum să reacționezi la un jaf sau să ocolești lovindu-i pe alții fără niciun motiv. Scriu despre ceea ce i se garantează constituțional, dreptul de a se apăra. Apărați-vă integritatea și mai precis în acest caz onoarea.

De multe ori întâlnim situații în care întâlnim una dintre aceste ființe de neconceput. Poveștile despre întâlniri incomode și dezgustătoare oferite de acestea nu sunt greu de auzit acolo. Femeia trebuie să știe să se apere da!

Aceeași legislație vă garantează că această apărare poate fi de agresiune iminentă, adică încă nu s-a întâmplat, dar urmează să vină. Pentru asta, Jiu Jitsu nu ar ajuta prea mult. Acolo vine Muay Thai.

Această artă marțială de origine tailandeză a câștigat teren în sala de sport din Brazilia, datorită pierderii în greutate excelente și a rezultatelor generale de fitness. Cu toate acestea, pentru întâlniri neplăcute ca acestea, clasele pot fi de mare ajutor.

Muay Thai este cunoscut sub numele de lupta cu opt arme. Folosind pumni, coate, lovituri și genunchi, este deja posibil să vă imaginați daunele care pot fi făcute unui bărbat neașteptat.

În plus, lucruri precum rotirea torsului corect, plasarea corectă a picioarelor și încleștarea corectă a pumnilor vă vor ajuta să obțineți succesul dorit și, de asemenea, să evitați vătămarea lovindu-vă atacatorul. La urma urmei, dacă e de bătut, fă-o bine.

Cu atâția ani de luptă, există nenumărate fete care vin în minte care își pot pune în aplicare tehnica pe forțele bărbaților. Și sincer, ar fi o distracție grozavă să-i vedem în acțiune împotriva unuia dintre numeroasele tâmpite de acolo.

Îmbrățișare Murata

Bruno a început să se antreneze la 11, începând cu Kung Fu. Este un sportiv profesionist și antrenează mai multe sporturi precum Jiu Jitsu, Box, Wrestling, Taekwondo și Muay Thai. Printre alte titluri, a fost de 7 ori campion la Kickboxing de la São Paulo și campion complet la Cupa braziliană. De asemenea, Bruno a participat la reality show-ul Globo The Ultimate Fighter (TUF).

El a fost profesor de la 15 ani, începând ca instructor de kickboxing.

Licențiat în economie la PUC-SP, dar a urmat o carieră ca sportiv, marea pasiune a vieții sale.

Facebook: Bruno Murata și Instagram: brunomurata_07