Totul despre Earache la copii

Earache este frecvent. Cu toate acestea, este ceva care îi deranjează mult pe bebelușii noștri. Așadar, vedeți ce cauzează această durere, cum să o preveniți și cum să aveți grijă de ea.

Durerea de durere, pe lângă faptul că este ceva dificil de identificat, deranjează, ia somnul și nu permite copilului dumneavoastră să mănânce corect. Așa că am vorbit cu medicul pediatru Dr. Gabriel Striker de la STRIKIDS CLINICA INFANTIL pentru a înțelege totul despre această boală și cum să o tratezi.

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

1. Ce provoacă durerea de durere? Dr. Gabriel Striker: Există două tipuri de ureche: Otitis Externa și Otitis Media. Otita Externa este cea a unui bazin, care se întâmplă atunci când un copil intră în apă. Apa contaminează canalul urechii externe și îl infectează. Otita medie este foarte frecventă la copii. Apare atunci când flegma nasului ajunge la urechea medie prin tubul urechii. Acest lucru se întâmplă foarte mult în timpul gripei la copiii mici.

2. Nașterea dinților aduce dureri de durere? Dr. Gabriel Striker: Nu, erupția dinților nu dă dureri de durere. Uneori, în timpul erupției dinților, copiii își zgârie urechile. Dar nu este o durere de durere.

3. Cum să tratezi durerea de durere? Dr. Gabriel Striker: Otita externa cu picaturi de antibiotice (care trebuie prescrise de medicul pediatru) si Otita media depinde foarte mult de intensitate. De obicei, acest tip de otită este tratat cu antibiotice orale, lucru care necesită, de asemenea, pediatrul copilului dumneavoastră să examineze și să prescrie medicamentul adecvat.

4. Cum să preveniți "> Dr. Griel Striker: Prevenirea otitei externe este dificil! Copiii care suferă de această afecțiune în mod repetat ar trebui să poarte un protector de urechi atunci când intră în piscină. Cu toate acestea, o metodă bună de a preveni Otita Media este în timpul gripa, clătiți bine nasul cu soluție salină sau soluție salină.

5. Alcoolul care picură ajută la vindecarea durerilor? Dr.Gabriel Striker: De obicei, nu este indicat să picurați alcool la urechea copiilor.

6. Există vreun remediu pentru acasă? Dr. Gabriel Striker: Pentru otita medie, igiena nazală bună este cea mai bună rețetă.

7. Poate mâncarea este serioasă? Dr. Gabriel Striker: Da, poți. Otita medie, dacă nu este bine urmată, poate fi severă.

Faceți clic pe vitrina de mai jos și cumpărați îmbrăcăminte modernă pentru mamă!

[Looklink - Widget Showcase # 57134 - ÎNCEPE…

... END]

8. Și atunci când devine de rutină, ce să faci "> Dr. Griel Striker: Un calmant (prescris de medicul pediatru) este întotdeauna important și puțin cald.

Nu încetați niciodată să consultați medicul pediatru când aveți îndoieli. Nu vă medicați singur copilul. Copiii sunt foarte sensibili și au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Asta e mami, un weekend minunat pentru tine. Multă sănătate pentru cei mici și nu uitați să comentați mai jos ce credeți despre postare.

Saruturi si pana data viitoare.