Tot ceea ce trebuie să faci în al treilea trimestru de sarcină

Ați ajuns la întinderea finală. Ești din ce în ce mai aproape să-ți întâlnești micuțul copil în direct și în culori. Vezi-i chipul și fii invadat de o mare de dragoste care va dura toată viața. Iată, așadar, lista finală cu tot ce ar trebui să faci înainte de această zi mult așteptată.

Dormi tot ce poți. Somnul va fi deja un lux ... #dicamaeemdia

1. Urmăriți mișcările copilului

Acordă întotdeauna atenție mișcărilor copilului tău în burtă. O scădere a loviturilor, mișcărilor sau virajelor poate fi un semn de atenție. Asa ca ai grija!

Vezi și: Cum să dormi mai bine în sarcina târzie

Tot ceea ce trebuie să faci în al doilea trimestru de sarcină

21 de pași pentru a face primul trimestru de sarcină

2. Înțelegeți prenatal trimestrul trei

Vizitele la medic vor crește pe măsură ce data nașterii se apropie. La început va fi o dată la două săptămâni și apoi o dată pe săptămână. Acest lucru este bine pentru tine pentru a discuta despre orice despre nașterea ta. Nu uitați să scrieți îndoielile pe măsură ce apar și să schimbați totul până la urmă, la urma urmei, ceea ce contează cel mai mult este că vă simțiți în siguranță.

3. E timpul să înveți mai multe

Ziua D se apropie și, prin urmare, este din ce în ce mai reală. Vei fi în curând mamă. Așa că luați mai multe clase, cereți mai multe, vizitați-vă prietenii cu copiii și puneți întrebări. Aceasta este ultima ta șansă de a merge mai departe și de a fi bine pregătit pentru sosirea pituco-ului tău.

4. Învață să alăptezi

Dacă ați ales să alăptați, aflați tot ce puteți despre asta. Mass-media vinde o idee frumoasă și este, dar nu este nimic ușor. Arunca costumul deoparte și mergi după câteva teme de bază:

  • colostru
  • Chupetar
  • Timpul pentru ca laptele să coboare
  • Lapte de piatră
  • Pregătiți-vă sfarcul

Din nou, cu cât știi mai bine.

5. Alegeți un pediatru

Întrebați-vă prietenii, familia sau medicul și mergeți să vizitați pediatrii de care sunteți interesat. Este bine să-l întâlnești înainte să se nască copilul tău și chiar dacă este posibil, aranjează-te cu el pentru a-ți însoți nașterea.

6. Luati decizii importante

Veți dori să depozitați cordonul ombilical ">

8. Asamblați Jucăriile și etc.

După ce copilul dvs. se va naște, veți fi prea obosit să strângeți un șurub dacă doriți, adică timpul de lucru ... Asamblați tot ce ați cumpărat acum! Scaun înalt, pătuț, roșu, cârlig și orice este nevoie de curățare sau care are nevoie de o șurubelniță.

Aflați cum să deschideți și să închideți afecțiunea copilului cu o mână! - #tip și media

9. Pregătiți pătuțul

Asamblați pătuțul astfel încât să fie în siguranță pentru copilul dumneavoastră. Pernă anti-reflux, protector pentru leagăn, protecție pee și fixați bine foaia. Dacă la început va dormi cu tine, alege un loc în camera ta și testează. Vedeți dacă este practic sau dacă călătoriți în miez de noapte când mergeți la baie.

10. Vorbeste cu Fiul tau

Acesta este un mod minunat de a începe crearea unei legături între dvs. Acum, dacă credeți că a vorbi cu burta este ciudat, cântă-l sau chiar citește-i lui.

11. Aflați despre durerea la naștere

Nu există o singură modalitate prin care nașterea nașterii. Fiecare mamă este diferită și are o naștere diferită, cu situații diferite. Cu toate acestea, există anumite determinări ale nașterii pe care ar trebui să le alegeți deja, cum ar fi dacă doriți sau nu anestezie. Indiferent ce alegeți, ceea ce contează este că vă simțiți în siguranță.

12. Împachetați-vă geanta de maternitate

Doar 3% dintre bebeluși se nasc la timp, așa că nu costă nimic să-ți pregătești geanta de maternitate. Și nu uitați că aveți nevoie și de o geantă, așa că căutați mai jos lista cu lucrurile de care aveți nevoie.

Iată cum să vă asamblați geanta de maternitate

13. Sărbătește-ți sarcina

Faceți o ședință foto profesională cu dvs. și cu soțul dvs., sau cum a fost în cazul meu kkkkkk câinele dvs. Ideea este să sărbătoriți și să creați amintiri! Ești însărcinată Nu există un moment mai magic în viața unei femei. Dacă nu doriți să cheltuiți bani, faceți-o sau cereți unui prieten să facă mai multe poze. Important este că mai târziu vă puteți aminti această fază.

14. Curat

Odată ce copilul dvs. se va naște, veți fi epuizat și îngrijirea casei va fi ultimul lucru din mintea voastră. Așadar, lăsați-l curat acum și scoateți tot ce puteți din haine pentru a dona sau lucruri pe care nu le mai purtați. Reînnoiește, este o viață nouă care va începe curând!

15. stoc!

Mergi la supermarket și la farmacie. Creați un stoc de scutece, șervețele pentru copii și cumpărături de bază. Odată ce copilul dvs. se va naște, abia veți avea timp să mergeți la baie, poate în supermarket.

16. Pregătiți frigiderul

Nu veți avea voința sau energia pentru a găti nimic la început. Soluția este de a face mâncăruri care pot fi înghețate și ușor de asamblat, lucruri de care vă bucurați și vă ușurați viața după nașterea pituco. Doar nu uitați să faceți fără piper, dacă alăptați, deoarece îi oferă erupției copilului scutec.

17. Instalați Seat

Un lucru enervant de reținut atunci când mergi la maternitate este scaunul auto. Este ultimul lucru din mintea ta, iar pentru părinții pentru prima dată instalarea acestui dispozitiv este unul dintre marile mistere ale vieții. Atunci dezlegați-l deja. Instalați scaunul în mașină și scoateți un articol din lista de sarcini pentru a vă aminti când mergeți la spital.

18. Pe cine doriți să avertizați "> Iată semnele de avertizare

20. Inspirați-vă

Unii oameni cunosc deja numele fiului lor la 12 ani. Dar fiecare este fiecare și este în regulă. Nu te împinge să obții totul. Dacă încă nu știți aproape de naștere, comandați suveniruri cu numele său de familie. Dar căutați inspirație, vedeți cele mai faimoase nume și nume diferite, poate o ușoară lovitură, nu?

21. Fii creativ în sex.

Dacă sarcina ta este liniștită și ești sănătos, probabil poți face sex până în momentul în care îți va exploda geanta. Așa că fii creativ și menține-ți viața sexuală activă. Mai târziu, va fi dificil să acorde atenție soțului tău și, pentru a fi sincer, probabil că nici nu îți vei aminti asta.

22. Controlează anxietatea.

Pe măsură ce nașterea se apropie, anxietatea crește, mai ales că până în a opta lună nu o mai poți lua. Iată, așadar, câteva atitudini care vă ajută să faceți față cu aceasta:

  • meditație,
  • Exerciții de respirație
  • Discutați cu alte mămici
  • Puneți întrebări
  • Imaginează-ți împreună cu fiul tău

23. Încetinire

Este timpul să începeți să aveți zile mai ușoare și mai calme. Și da, va trebui să vă deplasați mai încet.

Aveți grijă să nu vă ridicați prea repede, să ajungeți sub soare sau să urcați în sus și pe scări. În această etapă, toată grija este mică.

24. Răbdare cu corpul tău.

Da, corpul tău va reveni la normal după sarcină. Știu că pare imposibil în acest moment, dar va fi. Oricum, este plăcut să înțelegeți ce se va întâmpla după naștere. Așadar, uită-te la exemple de oameni faimoși de pe Internet și înțelege că chiar și după naștere pare „gravidă” o perioadă este normal. Amintiți-vă că a durat 9 luni pentru a vă duce aici este normal să dureze ceva timp pentru a vă întoarce la vechea dvs. formă fizică.

25. Ora de carte și film

Nu este timpul să începeți să citiți Moby Dick sau cărți foarte grele și dificile, nu veți avea atât de mult timp pentru asta. Dar odată ce copilul dvs. se va naște, veți fi bucuroși să aveți niște divertisment ușor, deoarece veți fi acasă pentru o lungă perioadă de timp. Am citit mult în timp ce alăptez și a fost minunat, am pus la punct ceva ce îmi place cu viața de zi cu zi a micuțului meu.

26. Întindere

Greutatea devine din ce în ce mai mare și corpul tău are nevoie de ajutor pentru a face față. O întindere indicată pentru faza dvs. este întotdeauna binevenită. Desigur, încet, foarte atent și, de preferință, cu însoțire profesională.

27. Nu vă panicați pentru data prevăzută

Știu că după ce așteptați atâta timp cu o întâlnire în minte, a vedea că ziua vine și pleacă poate fi frustrant. Dar știți că acest lucru se întâmplă în 34% din cazuri. Dacă plecați cu una sau două săptămâni de la data scontată, o opțiune este inducerea forței de muncă. Important este să discutați cu medicul dumneavoastră ce se întâmplă dacă se întâmplă acest lucru, astfel încât să vă informați și anxietatea dvs. scade.

28. Bea apă suficientă

Placenta este facuta din apa, deci hidratarea este cheia.

29. Faceți pui de somn în timpul zilei

Sarcina moare din somn, așa că profitați de sfatul medical și relaxați-vă.

30. Mănâncă gustări nutritive

O alimentație sănătoasă și hrănitoare este întotdeauna indicată, așa că nu vă relaxați în acest sens.

31. Faceți 15 Minute Plimbări

Plimbările scurte îți pot crește energia atunci când te simți epuizat. Oricât de contrazicător poate părea, este adevărat. Introduceți câteva minute din zi pentru a vă energiza.

32. Fii atent la scară

Există o greutate sănătoasă pe care o puteți câștiga în timpul sarcinii. Dar nu merită să lovești găleata chiar și la sfârșit, ok ">

33. Am fost prezent

Știu că a trecut ceva timp de când dvs. și toată lumea se concentrează asupra copilului. Nu că nu merită, dar merită și o atenție, până la urmă, crearea unei vieți nu este deloc ușoară. Fă ceva pentru tine, doar pentru tine!

Marti buna tuturor si pana data viitoare