Tot ceea ce îți poate trezi copilul noaptea

Unii factori îți pot trezi copilul noaptea fără milă. Așadar, dacă copilul tău nu se poate trezi pentru a merge la școală, el locuiește adormit în clasă sau somnolent, iar noaptea nu doarme devreme sau nu doarme toată noaptea. Fiți siguri, acest lucru se întâmplă multor persoane și are o soluție. Iată cum să-ți faci copiii: agățați-vă, relaxați-vă și dormiți.

O mulțime îți poate trezi copilul noaptea și la fel și tu. Deci, să facem tot ce puteți pentru a vă asigura că acest lucru nu se va întâmpla:

A se vedea, de asemenea: 10 sfaturi despre stabilirea limitelor pentru copilul tău

Pentru ei să se spânzure:

  1. Reduceți expunerea la lumină. Cu două ore înainte de culcare este momentul potrivit pentru a reduce expunerea copiilor la lumină. O lumină scăzută de citire nu deranjează, dar luminile luminoase pot semnala creierul că este încă în timpul zilei și îngreunează adormirea.
  2. Eliminați situațiile care stimulează copilul. Încetinirea, oprirea jocului video, oprirea televizorului și orice lucru care te stimulează te va ajuta să dormi mai repede.
  3. Scoateți toate ecranele din cameră. Ecranele TV, iPad, telefon mobil, laptop sau altele pot să se aprindă noaptea și să se trezească sau să perturbe somnul copilului. apoi scoateți toate ecranele din cameră. Un avantaj în acest sens este șansa de a stimula lectura.

Pentru ca ei să se relaxeze și să doarmă:

  1. Nu lăsați copilul să își facă temele în dormitor sau în pat. Mutarea patului și locul de dormit departe de situații stresante îi permite să asocieze acest mediu cu un loc relaxant sau se poate odihni.
  2. Pentru un copil mai neliniștit, utilizați vizualizarea. A descrie un loc frumos pe care copilul să-l imagineze aproximativ 20 de minute înainte de a adormi reduce stresul și o face să se trezească mai puțin noaptea. Acest exercițiu de vizualizare reduce de asemenea coșmarurile și somnambulismul.
  3. Motivați lectura. Nu este nimic mai bun decât cititul înainte de culcare. Acest lucru poate crea un obicei; mutați atenția copilului de la stresul zilnic la un plan complet diferit; o împiedică să fie nervoasă sau nerăbdătoare să se culce înainte de a fi somnolentă.
  4. Cantitatea de ore de somn necesare, de la o persoană la alta. Deși există multe estimări despre câte ore de somn sunt necesare în raport cu vârsta copilului. Acestea tind să fie o estimare și nu ceva corect. Prin urmare, uneori, o activitate care nu zguduie copilul înainte de culcare poate funcționa mai bine decât să-i forțeze să doarmă și să îi facă mai nervoși de frustrare.
  5. Mențineți rutina chiar și în weekend. Copiii (în special adolescenții) au tendința de a dormi mai târziu și de a se trezi mai târziu. Din cauza școlii în timpul săptămânii, de obicei, merg în ritm. Dar în weekend pentru că îi lăsăm să doarmă mai târziu, ceasul lor intern iese din sincronizare. Acest lucru sfârșește rănindu-le somnul până când se obișnuiesc din nou cu timpul potrivit. Ceea ce durează de obicei în jur de patru zile. Așa că rămâneți la programul lor de rutină și somn. Dacă vor mai mult somn în weekend. Adu-i să se trezească la ora micului dejun și să te întorci să dormi Acest lucru menține singur ceasul intern sincronizat.

Sursa: Huffington Post