Toată grija este mică!

Eu, copilul și iubitul meu merg acum în vacanță la Miami și Orlando (uhuuuuuuuu!). Să petrec Crăciunul la Disney, o încântare, permiteți-mi să înregistrez toate sfaturile pe care le învățați acolo. Dar va fi aglomerat, desigur. Așa că am mers după o „lesă” pentru Thominhas-ul meu, care a început acum să meargă și nu vrea să se oprească în liniște sau să doarmă.

Mi-e teamă să nu te pierd în acea lume a oamenilor și cred că acesta este cel mai rău coșmar al mamei. Așadar, am comandat deja de la Amazon „gulerul” meu modern și voi împărtăși aici cu voi, acest sfat de siguranță, care cred că este necesar, mai ales în perioada vacanțelor sau când mergem cu copiii în locuri publice.

Cel pe care l-am ales este din Beluvv, numit Guardian, funcționează prin bluetooth și cu o aplicație pe telefon. Acesta oferă locația copilului dvs. la 230 de metri. Desigur, îl puteți programa pentru a vă avertiza atunci când copilul dvs. se deplasează mai departe de 10 metri.

Un alt lucru frumos este că dacă copilul dvs. are pe altcineva care are aplicația, puteți vedea pe telefonul lor unde se află pe o hartă. Mi s-a părut foarte bun și foarte practic, deoarece este și mic și poate fi purtat cu o brățară sau orice.

De asemenea, compania a obținut ca toți cei care utilizează această aplicație să fie conectați. Așadar, dacă copilul tău îți iese din cale și intră pe cineva care are aplicația, ridică semnalul și-l trimite. Este ca și cum aplicația profită de Bluetooth-ul altcuiva pentru a-ți urmări copilul.

Se adaugă peste 8.000.000 de copii pe an, așa că aveți grijă!