Single of a Single Mother: Applications Relationship

De fiecare dată când întâlnesc prieteni și prieteni căsătoriți și îmi spun povești de fată, devin un extraterestru. RS

Oamenii sunt uimiți și curioși de noile modalități pe care le folosim singuri pentru a ne cunoaște. Este aproape întotdeauna așa:

- Uau, Paty, ce mișto! Unde l-ai întâlnit ">
Așa că am decis să scriu această postare pentru dragele noastre cititoare, mamele și femeile singure, care se plâng că nu pot cunoaște pe nimeni, dar că le este jenă să folosească o astfel de aplicație.


Iubirile mele, acesta este un viitor care este deja prezent! La fel ca în viața reală, există oameni cu intenții bune în lumea virtuală, iar alții nu așa. Oameni buni, inteligenți și politicoși, iar alții nu atât. Bărbați frumoși și timizi, urâți, dar interesanți, harnici, călcăcioși, grași, vindecați, flirtați și fără rușine. Gândește-te că dacă tu, o femeie atât de uimitoare, cu atâtea valori, ești acolo, pentru că un bărbat drăguț ca tine nu poți fi ">

Chiar înainte de nașterea lui Joao eram super săturat de noaptea SP. Balade, bare (în special pentru mine care nu beau) ... în niciun caz! Dupa ce s-a nascut cel mic, si mai rau !! O mamă știe: a lua trupul înapoi, a respectului de sine, a te pregăti să pornești peste tot cu un copil acasă este o călătorie! Iar capra mea devine și mai mare când mă gândesc la bărbații nopții: acomodați, fără atitudine. Pentru că, lucrurile s-au schimbat mult: astăzi femeile sunt mult mai multe inițiative și își asumă când vor să se distreze. Treci și pe ei!

Din ce în ce mai mulți se eliberează și preiau atunci când își doresc doar distracție și se simt confortabil lovind un bărbat. Lucrez bine doar când cunosc deja persoana. Când e să „flirtez”, întorc o altă Paty: mă înfund, glumesc de glumă, nu știu să primesc laude, pierd toată extroversiunea și spontaneitatea .... hoo !!! Și cu cât sunt mai în vârstă, cu atât mai puțin curaj am. Deoarece acum, atitudinea nu este doar cu ei, este rar pentru băieții care se vor deranja să vină la tine și să investească timp într-o conversație, să facă schimb de telefon și să aștepte să vadă dacă se va întâmpla într-o zi. Ușor de înțeles. Dar noi femeile care nu se simt confortabil ajungem să avem mai greu să cunoască pe cineva.

Ne place să credem că un prieten poate introduce pe cineva în afara clubului, la un grătar sau ceva de genul. Dar și aceasta este aproape o legendă. Rar mai au un single interesant de prezentat! ... dificil.


Apoi aplicația intră: Profilele bărbaților care sunt lângă tine sau care ți-au „traversat” calea unde ai apărut. Acolo vezi fotografiile, vârsta, profesia, prietenii și interesele comune. Dacă îți place de el și te place și el, iată: un meci! Și atunci chat-ul dintre voi este lansat pentru a ne cunoaște mai bine.


Ceea ce îmi place cel mai mult la aceste aplicații este faptul că poți vorbi calm, să vorbești încet, să te cunoști și fără această nervozitate și imediatitate a „live”. Eu însumi sunt mult mai bine să știu prin mesaj decât să știu în direct.


În afară de asta, știind despre prietenii reciproci, puteți chiar să faceți o cercetare puțin mai bună despre persoana respectivă înainte de a o cunoaște.

Unii oameni se tem să nu fie profil fals, să vorbească cu un criminal etc. Dar să fim de acord că întâlnirea cu cineva pe stradă îți aduce aceleași riscuri. ">
Un alt fapt care îmi place este că aplicația îți oferă șansa să întâlnești oameni complet noi, din clase noi, care frecventează alte locuri! Ceva care ar fi dificil cu tine să ieși mereu cu aceeași bandă, în aceleași locuri!

Am întâlnit o mulțime de oameni drăguți! Mi-am făcut prieteni, m-am întâlnit, m-am implicat luni întregi și am fost mereu oameni drăguți.

Aplicația este o fereastră de oportunitate pe care mi-am oferit-o pentru a găsi o persoană drăguță, și poate o iubită.

Am o mulțime de prieteni care astăzi întâlnesc tipi cu care s-au întâlnit prin aplicații și sunt super fericiți!


Deci sfatul este: lăsați deoparte prejudecățile altora, concentrați-vă asupra vieții voastre și permiteți-vă! Faceți un test cel puțin. Ce nu poți face este să fii singur și să te plângi de lume, fără să încerci să faci nimic pentru tine. Trebuie să-l încercați!

Saruturi si mult noroc!

Paty

Paty Cayres

Paty are 29 de ani și este mama lui João Victor, 1 an. Mama singură, bine rezolvată, de personalitate, are o relație bună cu tatăl și face totul pentru a vedea copilul fericit!

Este publicistă, a lucrat în agenții, dar experiența sa extinsă este în marketing inovare, gestionarea proiectelor și crearea de noi produse. A lucrat în mari companii multinaționale în diverse industrii, cum ar fi Food and Appliances. Încă de la începutul carierei sale, se remarcă pentru creativitatea și talentul său în traducerea nevoilor consumatorilor, creând produse iconice de mare importanță pentru companiile pentru care a lucrat.

Este îndrăgostită de oameni, arte în general, călătorii, modă, gastronomie, vorbește de coate și niciodată, niciodată, nu lipsește o glumă bună!