Simpatie pentru ca copilul tău să doarmă toată noaptea

A face copilul să doarmă toată noaptea este unul dintre visele fiecărei mame. Totuși, uneori, energiile negative nu permit acest lucru să se întâmple. Vezi mai jos cum să rezolvi!

Să-ți adormi copilul este greu și sunt o dovadă în acest sens. A fost o perioadă în care Thomas s-a trezit de 4-5 ori pe noapte. Au fost luni în care am arătat ca un zombie toată ziua.

Am apelat deja la orice și aici vine această simpatie super simplă care mi-a rezolvat toate problemele. Nu pentru totdeauna, desigur, dar timp de două luni bune l-a făcut pe fiul meu să doarmă toată noaptea. Apropo, chiar am repetat ieri și din nou magia a funcționat!

Vezi și: 8 lucruri care îți trezesc copilul noaptea

Deci, pentru mamele care sunt în aceeași situație ca mine, merită încercat. Iată:

Pune-i o ramură rue pe perna lui timp de nouă zile.

GATA!

Simplu ca asta ... Astăzi, după ce această simpatie a funcționat pentru a doua oară, am început să cred că: treziți-vă, dormiți, se poate întâmpla din cauza unor energii. Copiii se întâlnesc cu oameni diferiți și uneori cineva cu cea mai mare energie îți poate face copilul să doarmă mai agitat.

Acesta este motivul pentru care cred că această simpatie funcționează. Cred că trebuie să avem grijă de corpul, mintea și energia noastră tot timpul pentru a păstra o viață liniștită și pașnică. Nu sunteți de acord ">

Oricum, puneți simpatia la test și spuneți-mi mai târziu dacă l-ați făcut pe fiul vostru să doarmă mai bine aici în comentarii.

Notă: mami, faceți această simpatie numai dacă copilul dvs. este alergic la rue.

Mame această simpatie funcționează pentru copiii care ar trebui să doarmă deja toată noaptea și nu sunt pentru nici un fel de neliniște. Bebelușii foarte mici oricum nu dorm de obicei toată noaptea, sper că te pot ajuta.

Saruturi si o odihna minunata pentru tine.