Simpatie pentru a calma un copil neliniștit

Fiul tău este mai neliniștit decât de obicei, mai neliniștit. Iată o simpatie de a calma un copil neliniștit.

În primul rând, trebuie să clarific faptul că această simpatie pentru calmarea unui copil neliniștit este pentru copiii care sunt mai neliniștiți sau mai anxioși decât de obicei. Copiii sunt neliniștiți prin natură. Așadar, vă avertizez că nu există și nu va exista o modalitate de a vă face copilul 100% calm. Apropo, nici nu ar trebui să vrei asta.

[YouTube]

Un copil viu și activ este un semn al sănătății și al fericirii. Prin urmare, precizez de la bun început că această simpatie pentru calmarea unui copil neliniștit este pentru o agitație extremă. De obicei din factori externi, cum ar fi energiile negative și prezențele neliniștitoare.

Deci, în primul rând, trebuie să eliminați motivul pentru care copilul este neliniștit. La urma urmei, nu are rost să fac simpatie cu sursa problemei încă prezentă.

De exemplu, spuneți că o rudă cu o energie grea este în vizită sau că o schimbare în rutina familiei dvs. îi împiedică pe toți să fie în ton. În ambele cazuri, trebuie să așteptați ca lucrurile să revină la normal înainte de a face simpatie pentru ca acesta să funcționeze permanent.

Avertismente date. Așadar, să avem simpatie: așezați o sabie Sf. Gheorghe între cadrul patului și salteaua. După răsfățat, aruncă-l normal. Repetați dacă este necesar. Urmărește fotografia Sabiei Sf. George:

Atenție! Aceasta este o simpatie și, prin urmare, nu are un caracter religios specific sau vreo bază științifică.

Un alt avertisment important! Copiii ar trebui să fie fericiți, plini de viață și trebuie să se joace mult. Ideea este că copilul dvs. cu această simpatie devine mai concentrat, concentrat și are un somn mai pașnic. Revenind la profilul dvs. normal de agitație. Când un copil este foarte nemișcat sau stagnat este un semn al bolii și trebuie să meargă la pediatru, ok ">