Copilul tău poate fi trezit noaptea de Nervos!

Există unele lucruri pe care le învățăm doar pe piele. Iar provocările de a pune copilul să doarmă sunt nesfârșite. Dar această revelație pe care am avut-o vă poate ajuta la culcare.

S-ar putea ca copilul tău să se trezească noaptea de nervozitate. După cum știe fiecare mamă, timpul pentru a-ți pune copilul să doarmă, în special la vârsta de doi ani, nu este ușor. Sunt nopți mai bune și nopți mai rele.

Nopțile grele sunt de obicei cele în care copilul tău este prea agitat, prea neliniștit sau inspirat să te curmeze și să te facă dimineața. De obicei, aceste nopți dificile se întâmplă când ieșim din rutina noastră.

Când ziua este previzibilă și restricționată în aceeași ordine ca de obicei, copiii tind să nu se certe prea mult și să se descurce mai departe. Problema este când ieșim din rutină sau când se întâmplă ceva diferit. În aceste momente apar nopțile dificile.

Acești „adormiți” se complică, de cele mai multe ori, sfârșesc certând. Mama (mă includ aici ...) își pierde cumpătul după două ore, punându-l pe fiul ei să doarmă și luptă cu ceva de genul: „Băiatul se culcă” sau „Destul! Încetează să mă rotesc! Ora de culcare și perioada. ” Începe să plângă, doarme trist și la fel și mama sa. De fapt, mama are încă un factor agravant, ea doarme cu o conștiință grea ... Cu alte cuvinte, nefericirea peste tot.

Vezi și: 8 lucruri care îți trezesc copilul noaptea

Problema este că în acele nopți, am început să-mi dau seama că Thomas s-a trezit de două-trei ori. Solicitându-mă să mă duc la patul lui.

Atunci am început să realizez relația: Lupta = Nervos = Nopți neliniștite.

Am făcut câteva teste pentru a vedea dacă așa a fost și de fiecare dată, oricât de obosit ar fi fost, dacă am merge să dormim „mulțumesc” noaptea, se va trezi. Sincer pentru mine, asta a fost o revelație. Văzând că limitele impunătoare, care este așa ceva din viața noastră de zi cu zi, îl fac pe fiul meu atât de agitat sau nervos, încât are o noapte neliniștită.

Nu putem uita niciodată cât de sensibili sunt copiii lor: simt nervii noștri, se îmbolnăvesc de alimente condimentate și dorm rău când se luptă cu mama. - Bianca Arcangeli

Notă: Atenție! „Brigada” înseamnă a vorbi ferm sau a impune limite. Nu vorbesc despre bătaie în niciun moment, chiar și pentru că nu cred.

Soluția aici este să vă asigurați că aveți cât mai puține nopți dure, adică să ajungeți în lupte posibile. De fapt, cele patru sfaturi care funcționează cel mai bine pentru mine sunt următoarele:

Urmăriți ultima oră a zilei. Aceasta nu ar trebui să fie o perioadă ocupată. Niciun joc nu prinde, luptă, aleargă ... Nimic care nu se agită sau se înveselește este binevenit.

Păstrează aceeași ordine a lucrurilor în același timp. Aici acasă este așa: cină, baie, spălarea dinților, hidratare, spray pentru nas, curățarea urechilor, inhalare, istorie, pat.

Folosiți muzică sau cântați. Acest lucru aduce pace și securitate. Aceleași melodii, în aceeași ordine, pentru copii nu este plictisitor, este siguranță.

Timpul de a te culca este un timp de pace și iubire. Acesta trebuie să fie momentul în care suntem mai răbdători și pașnici. La fel de greu. Până la urmă, după o zi lungă, obosit și două ore și jumătate de: tura și patul, poala și patul, solicitări de apă și vreau să merg la baie ... Este mai mult decât de înțeles că orice ființă umană obosește. Dar încearcă să rămâi calm, gândește-te că asta va aduce o noapte mai bună pentru amândoi. Distrageți-l vorbind liniștit sau spunând o poveste.

Vezi și: Cum să-ți calmezi copilul și să-l faci să doarmă repede

Bună mami, asta este, așa cum am spus că acest sfat pare evident, dar de multe ori nu ne dăm seama de evident. Observă fiul și fiica ta și vezi dacă nu are prea multă neliniște sau nervozitate.

Saruturi si pana data viitoare.