Fiul tău plânge să părăsească școala

În fiecare zi la ieșire este la fel. Fiul tău plânge să părăsească școala. Țipă, face scandal și lovește. Te simți cea mai rea mamă din lume? Vezi video!

Plânge copilul tău să părăsească școala în fiecare zi? Știu exact ce simți. Am trecut prin asta timp de două luni cu Thomas. Venind acasă simțindu-se cea mai rea mamă în fiecare zi în 5 minute, el a acționat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Îmi amintesc că m-am întrebat, de ce Dumnezeul meu? de ce îmi face asta? Nu-mi place? Nu-i place acasă?

Mama prin definiție este un animal nesigur, mai ales când este o mamă de prima dată ca mine. rezultat, vă oferă căutare. M-am străduit să găsesc răspunsul, dar știam că există alte mame care trec prin el. Am văzut în multe forumuri mame disperate, dar nimeni nu părea să aibă răspunsul. Treptat după ce am citit multe, am putut găsi soluția problemei.

Urmărește videoclipul de pe canal aici și înțelege ce se întâmplă cu micuțul tău la ieșire și știi că te iubește mai mult decât orice a văzut.


[YouTube]

Și așa ai făcut? nu uitați să vă abonați la canal și lăsați un comentariu în care vă spuneți dacă întâmpinați acest lucru și cum ați rezolvat problema dvs. Le citesc pe toate și răspund mereu.

Saruturi si pana data viitoare