Mama Reiki - Cum să-ți energizezi copiii

Toți suntem făcuți de energie. O mamă este plină de dragoste pentru copiii ei. Acest reiki mamă este o modalitate simplă de a canaliza această iubire și toată această energie pozitivă în ele.

Reiki-mamă nu este altceva decât un mod de a canaliza multă energie pozitivă către copiii tăi. Este un fel de tratament reiki pentru copiii dvs. pe care îl puteți face fără dificultăți și care, cred eu, este extrem de benefic și eficient.

Pentru început, este bine să clarificăm că cred în energia pozitivă, în gândirea pozitivă și în puterea iubirii. Pentru mine, fiecare mamă are această putere în ea. La fel cum săruturile noastre se vindecă, forța noastră interioară aduce și beneficii mari. Cum ar fi, de exemplu:

  • Calmează-te
  • Adu pace
  • Scade tensiunea
  • Reduce stresul
  • Îmbunătățește sistemul imunitar
  • Ajută la vindecare
  • energizeaza
  • Ajută la echilibrarea energiilor corpului
  • treci dragoste

și aduce toate beneficiile pe care le aduce iubirea și afecțiunea față de persoană.

Vezi și: Puterea mușețelului

Este important să clarificăm că nu am nicio bază științifică pentru afirmațiile mele. Este o reiki și un ritual de sfârșit de zi pe care îl fac și sunt sigur din partea de jos a inimii care contribuie doar la sănătatea și fericirea lui Thomas.

Alegerea de a crede sau de a face sau nu este în funcție de fiecare dintre voi. Cu toate acestea, cred sincer că este bine doar să faci acest act de iubire, care îl face cu credință. - Bianca Arcangeli

Cum se face:

Spălați-vă mâinile cu săpun ușor și așezați-vă de partea copilului. Concentrează-te pe iubirea pe care o simți pentru el și pe toate lucrurile bune prin care vrei să treci. Sănătate, pace, fericire, forță și tot ce este mai bun din tine.

Frecați-vă mâinile și așezați-vă deasupra pieptului. Nu este nevoie să atingeți. Doar apropiați-vă mâinile de corpul vostru. Concentrează-te acum să-i treci toate sentimentele tale frumoase și pure.

Puteți simți chiar energia care curge de la voi la el și o căldură între voi.

Simte pacea și dragostea pe care aceasta le aduce mediului ...

Dă preferință să faci acest lucru atunci când copilul doarme. Mai ales că șansele ei de a se opri liniștit pentru energie sunt minime.

Sper cu adevărat că veți încerca să vedeți cum vor deveni, cu fiecare zi care va trece, mai calmi, mai fericiți și mai fericiți în ansamblu.

Și tu: Simpatie pentru copilul tău să doarmă!

Utilizați codul: AFF7FF56D8 Mai aveți 20% reducere !!!

După cum am spus, acesta este un reiki al mamei , nu este un tratament, un medicament sau ceva de genul. Este pur și simplu o credință și o dorință de a face mai mult bine copiilor noștri. Un mod special de a arăta dragostea pe care o simțiți ca mamă.

Sper că v-a plăcut această simpatie și că o practicați. Nu uita să-mi spui ce părere ai despre postarea de mai jos. Comentariile dvs. sunt cele care mă ghidează atunci când fac cercetări și scriu despre lucruri.

Saruturi si pana data viitoare.