Foreplay! - Cu Mamis în zori

Sotii sau prietenii si prietenii par sa uite acel cuvant dupa un timp, nu-i asa? Iată ce trebuie să înțeleagă despre preliminarii o dată pentru totdeauna.

Preliminar! Există un subiect pe care bărbații insistă sau pretind că îl ignoră. Noi femeile trebuie să fim dispuși și pentru fiecare funcționează un lucru diferit. Partenerul tău știe exact ce funcționează pentru tine. Până la urmă, te-a primit deja într-o zi, nu? ???? De ce să nu repetați doza este să oferiți nopți bune pentru ambele?

Urmărește alte videoclipuri pe YouTube!

Relația depinde de amândoi să rămână buni, fericiți și calzi. Și nu este de folos să ne prefacem că sexul nu face parte dintr-o relație fericită. Problema este că femeile nu simt nevoia să facă sex. Ei trebuie să fie dispuși. Acesta este momentul pentru preliminarii să intre în joc.

Este greșit să crezi că foreplay-ul este limitat la lipirea pe canapea. Un compliment, o lenjerie frumoasă (dimensiunea ta) care te face să te simți frumos este, de asemenea, foarte important.

Femeile sunt cele mai puternice ființe din lume și, în același timp, cele mai fragile, întrucât insecuritatea preia cel mai des zilele noastre. când ne simțim urâți sau uitați nu avem nicio dorință de a face sex. Deci, un mesaj de telefon mobil dimineața sau un compliment în ziua în care ești cel mai obosit face atât de mult diferența. Este un act de dragoste care face ca o femeie să vrea să-și răsplătească perechea ...

Urmărește videoclipul pe care l-am făcut vorbind despre asta cu Dr.Vanessa de la @mamisnamadrugada de pe canalul #YouTube.

[YouTube]

Ce zici? Ți-a plăcut? Lasă comentariul tău aici spunându-ți ce fel de preliminarii îți plac cel mai mult (cinema, mesaje text, cina cu lumânări ...).

Ziua femeilor fericite!

Saruturi si pana data viitoare.