De ce copilul tău nu poate mânca uitându-se la televizor! Adevăratul motiv ...

A nu mânca vizionând televizorul este una dintre primele recomandări pe care medicii și nutriționiștii le fac celor care vor să slăbească. Dar de ce ne este atât de rău pentru noi? Faceți clic și vedeți motivul real pentru care nu ați mai auzit.

A nu mânca uitându-te la televizor este una dintre primele recomandări pe care mulți nutriționiști și medici le fac. De fapt, nu numai că am auzit asta despre copii, dar acest sfat este dat foarte mult și adulților. Mai ales pentru adulții care doresc să slăbească.

Motivul pentru care susțin medicii este faptul că mâncând fără a fi atent la mâncare și ceea ce faci, sfârșești să mănânci mai mult și astfel te îngrași. Ar trebui să fiu primul care vrea să cred asta. La urma urmei, a fi un ex-obez ar trebui să vadă importanța acestui lucru.
Dar, într-adevăr, nu am crezut niciodată că îmi va influența greutatea până la urmă.

Motivele oferite de profesioniști sunt câteva:

  • Nu înregistrați ceea ce mâncați
  • Mănânci mai mult decât dacă ai mânca fără televizor
  • Nu gusti lucrurile
  • Și multe altele ...

Într-adevăr, niciunul dintre aceste motive nu m-a convins.

Însă săptămâna aceasta, în timp ce urmăream un videoclip pe Youtube, am avut un „priză”. Și spre deosebire de oricare dintre motivele pe care le-am auzit vreodată, am descoperit un motiv care m-a convins cu adevărat, care face o diferență pentru mine și care va face cu siguranță o diferență în greutatea copilului tău.

Motivul care m-a convins că consumul de a viziona televiziunea este rău pentru greutatea noastră este obișnuința și asocierea negativă pe care o construiește acest obicei.

Adică, de când eram o fetiță, vând TV, așa că am asociat o acțiune cu alta.

Pe scurt, de fiecare dată când stau în fața televizorului am senzația că mănânc sau măcar beau ceva. Consecința acestui lucru este o creștere considerabilă în greutate, deoarece televiziunea face parte din viața noastră.

Mai ales acum, cu NETFLIX, care garantează o perioadă considerabilă de timp pentru toți care vedem capitolul după capitol din seria noastră preferată.

Deci este acolo. Acest motiv pentru mine este valabil. Și în opinia mea ar trebui luat în serios. Sunt o mamă care susține utilizarea televizorului și a tehnologiei, astfel încât mamele să avem o oră sau mai mult timp pentru a ne îmbăta, relaxa sau lucra.

Dar astăzi spun: faceți acest moment înainte sau după mese, bine?

Și tu? Sunteți de acord?

Saruturi si pana data viitoare.