Este sezonul tusei - Iată cum să îl preveniți!

A venit vremea pentru tuse. Acea perioadă a anului în care toți copiii încep să tusească. Nu ai cum să mergi, există un copil care tușește. Dar de ce se întâmplă asta? Există o cale de a scăpa? Când tusea devine serioasă? Vezi postarea!

Sezonul tusei este întotdeauna toamna. Acest lucru se datorează faptului că aerul are o gamă largă de umiditate, iar temperatura începe să varieze și pe vreme rece. În acest moment toți copiii încep să simtă schimbări în timp și încep să prezinte simptome ale acestuia.

Multe mame, în special cele din a treia sau a patra călătorie, nu le pasă prea mult de tusea copiilor lor. Întrucât este un simptom și nu o boală. Cu toate acestea, tusea simbolizează un risc da și nu și ar trebui ignorată.

[Related]

inhalare

Tusea este un simptom ușor de tratat, dar este laborioasă. Este necesar un inhalator și, de asemenea, soluție salină. Nu folosiți niciodată apă. Acest lucru se datorează faptului că apa (chiar minerală) poate crește inflamația bronhiilor. Inhalarea servește la fluidizarea secrețiilor și, prin urmare, ajută la spută.

Cum să alegi inhalatorul perfect

Un inhalator bun este unul care nu are nevoie de căni de unică folosință. și noa are un fir de tot ce poate îndoi și deranja fluidul de abur. Am cumpărat deja trei din viața mea, iar cel mai bun pe care l-am găsit până acum este Compresorul de inhalator Inivar Compact Bivolt

Nu este cel mai scump dintre toate și nu are caracteristici speciale. De asemenea, durează bine. Este zgomotos, dar toate sunt în ciuda promisiunilor și arsurilor după mult timp. Apropo, nu știu dacă arde. dar nu mai funcționează. Are o garanție, dar nu funcționează niciodată, așa că nu pot spune dacă serviciul este bun. Lucrul important pentru mine este că pot pune pe Thomas, chiar cu el dormind, iar butoiul este lung.

Pentru mai multe detalii urmăriți videoclipul de mai jos pe canalul Youtube!

[YouTube]

Dacă doriți să aflați mai multe, faceți clic aici și citiți postarea completă!