Dog Patrol - Joc: Puii de la decolare

Nou joc de patrulare canină! Ne jucăm. Vezi ce am găsit!

Nickelondeon a lansat jocul Canina Patrol, adică visele copiilor! Ei bine, cel puțin dintre băieți. Thomas astăzi are 2 ani și 7 luni și deja IUBIE patrulă canină. Pentru cei care nu știu, patrulă canină este un desen animat care merge pe Nick Jr și TV Cultura. În cazul în care șase cățeluși (Chase, Marshall, Zuma, Rubble, Rocky și Skye) cu proprietarul lor Ryder, ajută mai multe persoane din oraș cu diverse probleme.

Succesul este atât de mare încât pentru tine să ai o idee aici acasă situația este următoarea: sunt mama Marshall, tatăl său vitreg este Guigo Rocky și el este Thomas Chase. Adică, dacă ai nevoie de ajutor, sună-ne lol ...

Oricum, când am primit jocul de patrulare, mi-a fost un pic frică de el să nu mai poată juca. Dar nu a fost cazul.

Voi spune că am fost foarte mândru. Pentru a juca este nevoie de o bună coordonare motorie și am fost uimit de cât de repede a ajuns. De asemenea, mi s-a părut foarte bună ideea de a desena forme precum triunghiuri, dreptunghiuri și etc. În cinci minute, Thomas Chase zbura peste tot și îndeplinea toate misiunile. Partea grea este acum să-l determinăm pe micul joc cu prietenii săi.

Aruncă o privire în jos pentru a vedea cât de fain este:

São Paulo, iulie 2016 - Nickelodeon lansează o nouă aplicație pentru una dintre cele mai de succes proprietăți ale sale: Canina Patrol. „Păpușii decolează” este disponibil în Brazilia în versiunile iOS și Android. În Apple Apple Store, jocul este printre cele mai descărcate dintre aplicațiile plătite din secțiunea Copii.

„Puppies Take Off” îi duce pe copii pe înălțimi pentru a rezolva toate problemele orașului, în compania eroilor Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Skye și Zuma.

Peste 30 de etape, jucătorul poate controla cele șase pui de-a lungul cerului, în trei locații diferite. Sfatul este: Evitați obstacolele, colectați biscuiți pentru câini și deblocați trucuri aeriene super distractive.

Pe lângă distracție, aplicația permite copilului să dezvolte abilități de numărare și recunoașterea formei. La final, va câștiga insigne foarte speciale.

Aplicația se adresează preșcolarilor - vârste între 3 și 7 ani - și își propune să pregătească jucătorii pentru grădiniță, prin promovarea unor abilități importante de matematică. Jocul este disponibil pentru 2, 99 USD.

Patrulă Canină face un succes uriaș în rândul copiilor. Atribuită din punct de vedere educațional, atracția este o serie de acțiune plină de aventuri, care implică conceptul de cetățenie, arătând munca a șase cățeluși eroici care lucrează împreună pentru a proteja comunitatea. Succes la nivel mondial și în Brazilia, este difuzat în fiecare zi pe canalele Nickelodeon, Nick Jr și TV Cultura, pe lângă faptul că este prezent pe Netflix.

Sper să vă placă mamele și să ne vedem data viitoare.