Cele 5 Drepturi ale Copilului

În această zi a copiilor am decis să scriu o postare despre cele 5 drepturi suplimentare ale copiilor. Unele care nu sunt în statut, dar ar trebui, cel puțin în opinia mea.

În opinia mea, există unele drepturi ale copiilor, pe lângă drepturile prevăzute în statutul copilului. Există încă 5 drepturi care ar trebui să fie o garanție în viața ta. Așadar, în această zi a copiilor am decis să vorbesc despre ei:

Pace și securitate

Unul dintre cele mai importante drepturi ale copiilor, în opinia mea, este de a avea pace. Părinții trebuie să își păstreze întotdeauna micuții într-un mediu pașnic, în care să crească și să se dezvolte. Fără luptă, țipete, palmă, stres, furie sau violență. Cu cât îi putem păstra mai mult cu atât mai bine. Pacea este atât de grea în aceste zile, chiar și pentru noi adulții, încât cred că ar trebui păstrată cât mai mult în copilărie. Copiii nu pot, nici nu trebuie să le fie frică sau să aibă vreo expunere nervoasă sau anxietate, cea mai mare preocupare a acestora ar trebui să se joace și să se distreze.

Vedeți și: Un sfat simplu pentru a avea o viață a mamei mai ușoară

rutină

Astăzi, preocuparea noastră de a ne face copiii fericiți ne face pe mame și tați să facem totul pentru a le face plăcere. Ceea ce face ca dificultățile să fie mai dificile. Cu toate acestea, a avea o rutină stabilită este unul dintre drepturile copiilor. Acest lucru îi face viața mai bună, ca să nu mai vorbim de viața mamelor sale.

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

Recomandat de pediatri și de toți specialiștii: rutina, beneficiază doar copilul. O viață structurată și previzibilă aduce pace și securitate copiilor. Care la rândul tău îți ajută ceasul intern și dezvoltarea acestuia.

Știu că este greu să aplici regulile, dar o rutină de activitate este bună pentru ei chiar dacă nu le place.

Timpul cu părinții

Nu are rost să cumperi un cadou sau să petreci 4 zile la Disney o dată pe an. Unul dintre drepturile copiilor și petrecerea timpului cu părinții. În ciuda facilităților pe care le oferă un babysitter, șederea cu copilul tău nu face decât să-l avantajeze.

  • Crește legătura cu părinții
  • Treceți dragoste și afecțiune
  • Afișează-ți valorile
  • Aduceți fericirea amândurora
  • Aduceți siguranță și liniște copilului
  • Evitați atitudinile proaste pentru a atrage atenția
  • Educați-vă copiii

Pe lângă toate acestea, știi cum copilul tău este educat și nu are nimic care să aducă mai multă fericire și satisfacție în viață ...

Știu că viața devine din ce în ce mai grea astăzi și trăim într-un haos de activitate. Dar a petrece timp în fiecare zi cu cei mici este o plăcere și este un drept al copiilor. Nu au fost puși pe lume pentru a fi doborâți, ci iubiți în fiecare zi. Jucăriile și cadourile nu sunt niciodată un substitut pentru dragoste și atenție.

joacă

Știu că sună o prostie, dar astăzi suntem obișnuiți să ne umplem copiii cu activități care să le asigure viitorul. Ceea ce sfârșește lăsând puțin timp pentru a juca pur și simplu. Joacă-te cu alți copii, joacă-te gratuit, fără stimulare senzorială sau altfel.

Toți trebuie să-i lăsăm liberi din când în când pentru a-și folosi imaginația și a face ceea ce își doresc. E de la școală pentru mandarine, pentru înot și apoi un duș rapid, fără glume, pentru că am întârziat și mama a obosit.

Și joacă cu coșul preferat ">

Dieta echilibrată

Suc de supermarket, cină pregătită, condimente industrializate și tăiței care fac doar tăiței și orez ...

O dietă echilibrată este unul dintre drepturile copiilor. Trebuie să fim atenți la injecția de zahăr și să nu facem un mic dejun cu copil și tub în fiecare zi.

Gândește-te că mâncarea pe care o înveți copilul tău astăzi va fi a lui pentru totdeauna. Legumele și fructele proaspete ar trebui să fie întotdeauna pe meniu. Nu uitați că, cu fiecare zi care trece, întreaga lume se îngrașă. Vrei și asta pentru copilul tău ">