Cele 12 primele semne ale sarcinii

Cu cât îți cunoști mai devreme sarcina cu atât mai bine: mai mult timp pentru a te pregăti, pentru a te adapta la noua ta realitate și chiar pentru a dormi. În curând va fi un lux, așa cum este pentru orice mamă.

Majoritatea simptomelor sarcinii sunt cauzate de creșterea hormonului de progesteron din corpul tău. Fiecare femeie reacționează diferit, deci nu vă alarmați dacă nu întâmpinați aceleași simptome pe care le-a simțit mama sau prietenul. Mai jos sunt cele mai frecvente simptome:

Gingiile hemoragice

Am decis să încep cu acesta, din moment ce a fost cel care m-a lovit cel mai mult. Ceva ce nici nu mi-am imaginat s-a întâmplat în sarcină și nu poate fi confundat. Dacă de fiecare dată când vă spălați pe dinți sau vă curățați gingiile, începe să sângereze, este posibil să rămâneți gravidă.

Vedeți și: 21 de pași pentru a face primul trimestru de sarcină

somn

Oboseala și somnul pe care îl oferiți sunt de nedescris. Cea mai bună soluție pentru aceasta este să te odihnești. Corpul devine greoi și adormi fără întrerupere. Așa că dormiți cât de des poți.

Nu uitați că este posibil să dormi, dar corpul tău muncește din greu. Crearea unei vieți noi nu este o muncă ușoară. - Bianca Arcangeli

Sânii dureri

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute semne de sarcină. Sânii tăi încep să doară, devin mai mari, mai grei și este posibil să observați chiar că halo se va întuneca și se va mări. De asemenea, sânii tăi cresc, deoarece femeile rețin mai multă apă în timpul sarcinii, ceea ce provoacă balonare, dar oferă un motiv bun pentru a cumpăra sutiene noi. Ce zici de ">

Schimbarea stării de spirit

Reacțiile tale încep să fie mai dramatice. Iritările zilnice devin aproape pline de furie. Devine greu să-ți controlezi limba și, în același timp, când o reclamă cu un cățeluș sau un copil joacă la televizor, începi să plângi incontrolabil. Sfatul aici este: respirați adânc și nu vă obosiți sau vă flămând, în aceste situații va fi mult mai greu să vă controlați starea de spirit.

amețeală

Această amețeală poate fi cauzată de hormoni sau de tensiunea arterială scăzută. Oricum, nu lăsați glicemia să scadă consumând mese mai mici de mai multe ori pe zi.

Dar atenție, din propria mea experiență, nu aș descrie această amețeală ca atare. Este ca și cum ai fi deconectat și capul tău a devenit mai ușor ... M-am referit aici, pentru că atunci când spunem amețeli, deja ne gândim la tot ce se învârte și la persoana care cade la pământ. Acesta nu este neapărat așa cum se întâmplă. ">

Greață și Vărsături

Boala poate începe mai devreme, dar aceste simptome arată forța lor deplină în jurul a 2 luni de sarcină. Pentru a încerca să controlați acest simptom oribil, urmați sfaturile de mai jos:

  • Rămâneți hidratat;
  • Mănâncă porții mici de mâncare;
  • Oferiți pauze scurte între fiecare masă;
  • Mănâncă mese încărcate de proteine;
  • Faceți o gustare înainte de culcare;

Iată 10 sfaturi pentru boala sarcinii

Boala se oprește de obicei în jurul începutului celui de-al doilea trimestru. Dar fiți atenți în cazurile de vărsături severe și de boală extremă consultați medicul, el vă poate ajuta cu medicament.

Boala extremă: Nu poți păstra nimic în stomac și s-ar putea să slăbești.

Gastrita.

Acesta este un simptom despre care oamenii uită să vorbească. Ca și cum s-ar înțelege în articolul de mai sus. Dar nu este. Deci, atenție la acest simptom uitat.

Dezgust de alimente specifice.

Unele alimente specifice te pot îmbolnăvi. În toate felurile: gust, miros sau chiar imaginați-vă. Poate fi chiar ceva ce ți-a plăcut să mănânci. De fapt, unele femei simt, de asemenea, o creștere a simțului mirosului. Adică pot mirosi totul și se pot simți mai bolnavi din cauza asta ... lol

Pee tot timpul.

Unele femei chiar cred că ceea ce au este o infecție a tractului urinar. Ceva foarte des întâlnit la femei. Totuși, sfatul de a diferenția este: Infecția tractului urinar arde la pipă. Oricum, în ambele cazuri apa este foarte importantă. Trebuie să rămâneți hidratat dacă gravidă și apa ajută, de asemenea, la curățarea infecției tractului urinar.

Sângerare și colici.

O ușoară sângerare înainte de menstruația așteptată poate indica faptul că oul se lipește de peretele uterului. Este o sângerare mult mai mică decât o menstruație, așa că nu o confundați. Dacă există sarcină, nici menstruația nu va apărea.

Gaze.

Multe femei o simt devreme. Este posibil să simțiți chiar o durere în umărul stâng, ca și cum ceva este sub presiune. Această durere este cauzată de gaze. (nu este un farmec ...) Discutați cu medicul dvs. și acesta poate indica un remediu pentru a atenua problema. Dar începe deja prin tăierea sifonului sau a apei spumante, ceea ce îmbunătățirea este remarcabilă.

Frica.

Să afli că ești însărcinată te sperie. Chiar și sarcina este planificată.

  • Grijile mamei;
  • Mama se teme;
  • Mama este făcută din nesiguranțe.

Acest lucru este normal, după ce aflați că sunteți gravidă vă schimbă viața în câteva secunde și întreaga dvs. perspectivă se schimbă. Dar nu uita niciodată: un bebeluș îți poate face viața mai complicată și chiar mai grea. Dar cu siguranță vă va face viața mai fericită.

Ei bine, viitoarele mămici, asta e pentru azi.

Miercuri bună și până data viitoare.