Ce trebuie să știți când angajați un babysitter

Nu există nimeni în afară de mama care este mai aproape de jucăriile noastre decât de bonă. Tati și mame, care din păcate trebuie să muncească în timpul zilei și să găsească astăzi o bonă bună și de încredere este o misiune din ce în ce mai dificilă.

Lucrez mult. Așa că a trebuit să găsesc pe cineva care să stea cu fiul meu în timpul zilei. Și o să vă spun, am suferit mult ... Ultima a fost săptămâna trecută, unde bonica mea m-a mințit și m-a lăsat literalmente în mână peste noapte.

Apropo, deschid un addendum aici pentru a mă explica. Nu am postat în ultimele două săptămâni pentru că eram singur cu Thomas și lucram. Așa că, m-am înfășurat prea mult și am sfârșit în lipsa blogului. Sunt foarte trist pentru asta, pentru că îmi place foarte mult să scriu aici, dar, din păcate, a trebuit să prioritizez alte lucruri în aceste două săptămâni.

Mă întorc, din cauza perrengelor mele, trebuia să intervievăm mai multe drooluri și să trec prin situații plictisitoare, că dacă experiența ar fi fost de partea mea, ar fi putut fi evitată. Iată, am învățat în domeniu, deoarece la început nu eram sigur ce să cer în interviuri, care au sfârșit prin a fi rapide și multe lucruri care ar fi trebuit să fie clare, au sfârșit în aer. Drept urmare, regulile de zi cu zi și multe lucruri care nu mi-au plăcut au sfârșit să se întâmple. Oameni care, dacă aș fi intervievat mai bine, nu ar fi fost angajați, iar atitudinea mea și a profesionistului meu ar fi fost evitată. Nu mai vorbim de timpul pierdut.

Uzura care apare atunci când nu există reguli bine definite în ceea ce privește angajarea, poate ajunge să facă o bonă excelentă pe cineva de care nu puteți suporta.

Iată, așadar, subiecte de care aveți nevoie pentru a vorbi cu candidatul dvs. în interviu:

1. Ora de intrare și ieșire.

Pare evident, dar nu este. Faceți clar programul de lucru și întrebați dacă are probleme cu ei, cum ar fi: dificultate de transport, lipsa autobuzelor sau ore ocupate. Dacă ambele se potrivesc cu o altă perioadă decât ora de vârf este mai bine. Deci știți că puteți conta pe ea la acele perioade convenite și știe deja că nu va avea o scuză pentru a nu ajunge la timp. Atenție: timpul: dimineața, nu merită.

2. Hrănește-ți PItuco sau Pituca.

Combinați deja ce ar trebui și nu ar trebui să mănânce și ceea ce doriți ca bunica dvs. să facă pentru copilul dvs. În casa mea, aceasta este responsabilitatea profesionistului. Trebuie să știe să gătească și să facă un meniu divers, cu legume și fructe variate. Desigur, cu supravegherea și responsabilitatea dvs., furnizați ingredientele.

Un lucru important este să ai balcoane diferite în meniul copiilor. La urma urmei, pitucurile sunt uneori greu de mâncat pentru o varietate de motive și nu au nimic mai rău decât o bonă care oferă doar fidea sau carne măcinată copilului.

Nu uitați: cine definește ceea ce poate mânca copilul dvs. sunteți.

3. Hrănirea îndrăgostită.

În interviu, mă întreb mereu dacă profesionistul are vreo particularitate sau preferință. Dacă există, încerc mereu să răspund cu bun simț. Am avut o asistentă care dorea unt francez, de exemplu. Este totul o chestiune de potrivire.

În opinia mea, este foarte important ca toți să avem o dietă sănătoasă și diversă. Așa că încerc să ofer asta tuturor celor care lucrează cu mine.

4. Servicii pentru casă.

Care este responsabilitatea bonelor "> 5. Cum trebuie spălate hainele bebelușului.

Îmi place ca hainele fiului meu să fie spălate de mână. Căci sunt delicate, mici și puține. Nimic din toate acestea nu justifică cantitatea de apă cheltuită pe mașină (în situația noastră actuală de secetă) și este atât de delicată încât devine stricată, dacă nu este spălată cu săpunul potrivit și ușor. Dar și aici, fiecare este fiecare și este o problemă de a combina mai întâi.

6. uniformă.

Există cea mai mare „păcăleală” în raport cu uniforma babei. Dar pentru mine funcția acestor haine este doar una: este o haină care se murdărește și se va strica, cu produs de curățare, fructe, lapte și etc ... Deci, dacă pătează, pătează uniforma și nu hainele profesionistului, care mai târziu poate chiar pierde orice piesă îți place.

Merită să se potrivească dacă persoana dorește sau nu să poarte o uniformă și care este culoarea preferată. Cred că albul nu este practic și este bine bătut. Prefer negru sau bej.

7. Remediile și programele copilului.

Am avut un babysitter care mi-a schimbat programul de sirop de tuse pentru Pituco, așa că nu va trebui să se trezească noaptea. Majoritatea babysitters vor găsi acest lucru absurd și pe bună dreptate. Dar după aceasta, merită comentat, că programele medicamentelor trebuie respectate. Oricât de evident este.

8. Utilizarea telefonului mobil.

Ok, merg împotriva majorității mamelor de aici. Îmi place utilizarea mobilului, mi se pare un instrument foarte valid, când persoana știe să folosească. Am avut o bonă care mi-a trimis imagini și videoclipuri cu pituco-ul meu în timpul zilei. M-a făcut să mă simt mai aproape de el.

Dar am avut unul, pe care l-am luat pe telefonul mobil în timp ce copilul meu era în cadă. PERICOL !!!

Deci, din nou, a vorbi este calea de ieșire. Vă avertizez că dacă observați că profesionistul nu mai acordă atenție sau își face treaba, să rămână la telefon, pentru mine, încetează să mai fiu profesionist și voi căuta pe altcineva. Apropo, cred că această regulă merge pentru orice profesie.

9. Timpul de a juca.

Copilul trebuie să se joace, să ardă energie și să se distreze. Aceasta este treaba lor. Un babysitting bun pentru mine este unul care îl ajută pe copil să descopere lucruri noi. Ca culorile, formele, cuvintele și animalele. Profesioniștii care învață copiii să se joace cu aceleași jucării în moduri diferite și le stimulează imaginația. Babysitters care sunt leneși și țin copilul prins în fața televizorului toată ziua nu mă potrivesc.

10. Camere foto și monitoare pentru bebeluși.

Am camere în casa pe care le pot accesa de oriunde. Adică mi-a fost dor de tine, chiar o fac. Și da, la început mă urmăresc. E bine să avertizezi pro. Există unii care se simt inconfortabil sau consideră că este o infracțiune. Pleacă de la fiecare, acestea pentru mine, nu se potrivesc.

11. Cereți referințe.

Sfatul aici este să vedeți dacă profesionistul trece mai multe referințe cu ușurință sau cu una și cu multe explicații. Când începeți să justificați mult sau nu doriți să treceți mai mult de o referință sau doar să treceți referințe vechi, fiți bănuitori.

Ferește-te de profesioniștii, care vorbesc prost despre șeful precedent, dacă ea vorbește despre el așa va face la fel cu tine, fii sigur!

12. „Combo nu este scump”

Zicala spune ... Puteți vedea că cele mai multe sfaturi sunt menite să lămurească ce s-a convenit și că acest aranjament nu se va schimba. Cu toate acestea, avertizez mamele, nu puteți schimba nici aranjamentul. Pentru amândoi, dacă ambii își fac partea, conviețuirea devine liniștită.

13. Fără minciună!

Minciuna este ceva ce nu poate exista. Lied, poate fi cel mai bun profesionist din lume, nu bun. Îți încredințezi cea mai prețioasă posesie a acestei persoane, așa că încrederea trebuie să existe.

În cele din urmă, ceea ce amândoi trebuie să știți este că amândoi trebuie să fiți fericiți. Tu și ea. La urma urmei, este o bonă este o meserie specială care necesită multă afecțiune și răbdare. Cine este o bonă, trebuie să vă placă și trebuie să vă simțiți calm pentru a vă lăsa copilul cu acea persoană. Ascultați întotdeauna intuiția dvs. și când aveți îndoieli, răspunsul este: Nu!

Acestea fiind spuse, fiecare profesionist merită respect, condițiile de muncă trebuie să fie adecvate. Profesioniștii autohtoni sunt profesioniști ca toți noi și nu ar trebui să sufere nicio distincție sau jignire.

Bine sfârșitul zilei pentru tine și ne vedem mâine!