Doctorul potrivit pentru copilul tău

Există câteva semne că pediatrul copilului dvs. nu este bun sau pur și simplu nu vi se potrivește. Nu este nimic mai important decât să ai un medic de partea ta în care poți avea încredere. Cineva, că asculți tot ce spune, fără să-ți faci griji și să fii sigur că are dreptate.

Există medici care s-au putut pricepe într-o zi, dar și-au pierdut interesul sau entuziasmul. Medicii care sunt descurajați sau plictisiți de profesie. Acestea nu vă vor ajuta familia.

Alegeți un medic îngrijitor, îngrijitor și atent.

Dacă tu și copilul dvs. sunteți doar unul dintre lista infinită de pacienți la care trebuie să participe, se complică. Pediatrul pe care l-ați ales poate fi cel mai bine recomandat, cel mai scump și cel mai bun diplomă. Dar, dacă nu vă tratează pe tine și pe copil cu grijă și atenție, nimic din asta nu merită.

Mergi la medic poate fi înfricoșător pentru micuțul tău și dacă medicul nu încearcă să-ți facă copilul confortabil și în siguranță cu situația. Vizita la medic poate fi traumatică și poate genera frică sau teamă în viitor. Un exemplu în acest sens sunt persoanele cărora le este teamă să injecteze, acest lucru s-ar fi putut din cauza unor vaccinuri din copilărie.

Nu este nimic mai rău decât un medic pe care l-ai vizitat de 10 ori și încă nu-ți amintește de tine și de micuțul tău.

Un doctor care nu te ascultă sau îți răspunde.

Tu, ca pacient, ai dreptul să fii ascultat și tratat bine. Un medic din familia ta trebuie să-și facă timp pentru a-ți asculta grijile și îndoielile, pe cât de prost sunt, mai ales în cazul unui pediatru.

Fiecare medic, oricât de bun ar trebui să-și asculte pacienții pentru a-i pune un diagnostic. Deci, dacă medicul dumneavoastră nu se oprește sau nu are timp pentru îngrijorările dvs., acesta este un semn rău.

Mai mult decât atât, în cazul pediatrilor, a face parte cu mame exagerate și nervoase pentru prima dată face parte din job. Prin urmare, el trebuie să aibă un program de urgență și, dacă ai nevoie de ceva, trebuie să poți vorbi cu el, indiferent de zi și oră.

Lipsa de cunoștințe.

Un medic care nu are grijă să rămână informat sau să studieze nu este un medic bun. Educarea pacientului cu privire la alimente, nutrienți și sănătate în general este și rolul medicului.

Vorbim despre medicamente noi și teste noi. Desigur, niciun medic nu trebuie să știe despre toate despre toate. Dar este de așteptat ca, dacă nu are răspuns, să meargă după el și să vă informeze mai târziu.

Deci, dacă începeți să observați erori la examene sau răspunsuri din partea medicului sau a personalului, vi se recomandă să căutați un alt profesionist.

Recomandări proaste.

Un medic rău este de obicei reputat că este rău. Așadar, întreabă-ți pacienții și / sau prietenii care este faima medicului pe care intenționezi să îl vizitezi.

O altă sursă bună este un medic din familia ta în care ai încredere. Cineva renumit pe piață. Dacă recomandarea lui nu este bună, bănuiește.

Întotdeauna vă solicită să faceți o mulțime de teste sau proceduri.

Unii medici cer teste suplimentare de zel și acest lucru nu este un lucru rău. Dar nu se poate întâmpla întotdeauna, deoarece poate fi insecuritate din partea lui. De exemplu, dacă copilul dumneavoastră are pneumonie și medicul vă cere o radiografie toracică, este în regulă. Dar nu trebuie să ceară o radiografie toracică la fiecare vizită de rutină pe care o face, este exagerat să spun cel mai puțin.

Un alt semn că ceva nu este în regulă este atunci când medicul dumneavoastră nu-i place sau nu vă opune când mergeți după oa doua opinie. Dacă este sigur de cursul tratamentului, el indică că nu trebuie să-i fie frică de a doua opinie.

Nu-ți respecta timpul.

Cât timp vă așteptați să așteptați să vă vedeți medicul "> Credențe ciudate sau nu atât de bune.

Un medic bine pregătit nu garantează un bun profesionist. Dar acesta este un semn bun. Cu medicii cu studii slabe și puține cursuri de specializare, ar trebui să avem deja o atenție suplimentară. Un alt sfat bun în Brazilia este de a vedea afilierea cu orice spital pe care îl are. Dacă el nu este legat de vreun spital este cel puțin ciudat.

Oricum ar fi cel mai bun lucru de făcut este să ai încredere în intuiția mamei tale. Dacă vă simțiți rău cu medicul dumneavoastră sau suspectați ceva, schimbați-l. Gândiți-vă că, uneori, medicul cel mai renumit sau ceea ce a indicat cel mai bun prieten al dvs. nu este medicul pentru dvs. Urmărește-ți sentimentul, dacă nu ești confortabil, asta nu este pentru tine.

Saruturi si pana data viitoare.