IPadul poate acum să vă ajute copilul să doarmă mai bine!

După cum s-a spus de câteva ori, luminile albastre emise de dispozitivele electronice inhibă producția de melatonină care vă poate perturba pe dumneavoastră sau pe copilul dumneavoastră la culcare. Cu toate acestea, a fost lansată recent o nouă configurație pentru iPhone și iPad, numită Night-Shift. Odată cu aceasta, culorile emise de dispozitive se schimbă de la albastru la galben și roșu, care, conform studiilor, chiar ajută la somn.

Pentru a accesa această setare, trebuie doar să glisați și să selectați pictograma evidențiată în imaginea de mai jos.

Are o programare automată, care își schimbă deja culorile în fiecare zi. Pentru a face această programare, accesați Setări -> Ecran și Luminozitate -> Schimbare de noapte.

Acolo puteți configura cât de „arătător” (mai mult sau mai puțin tonuri de roșu și galben) ar trebui să arate ecranul și la ce oră se schimbă automat.

Următorul ecran de mai jos:

Pentru mine aceasta a fost o veste grozavă. Deoarece Thomas după duș, în schimbător, vrea întotdeauna să urmăresc ceva pe iPad și acest lucru îmi oferă liniște pentru a-l schimba și a face tot ce este necesar, cum ar fi: hidratarea, perierea dinților, inhalarea (când este necesar) și etc. .

De asemenea, ți-a plăcut "> Apple Insider