Scufundarea delicioasă în tavă

Știți deja această veste?

Brigadierii sunt în creștere de multă vreme, uneori ai nevoie doar de o ținută diferită, indiferent dacă în cofetăria care te împodobește cu cele mai uimitoare cupe de pe piață. Dar dulciurile nu sunt gata, sunt făcute la timp. Însuși invitatul este cel care asamblează brigadairo, alegând una dintre numeroasele arome de paste disponibile și una dintre movile de tipuri de cofetărie potrivite. Totul a fost ales anterior cu dragoste pentru tine. Invitatul petrecerii!

Sistemul este simplu: cei care vor să încerce, aleg gustul pastelor pe care și le doresc (ciocolată cu lapte, de exemplu) și apoi promotorul aruncă cofetele alese de sus. Devenind un brigadeiro cu linguriță perfectă și moale.

Vrei să vezi o altă postare a lui Ju Bassetti? Faceți clic aici pentru a afla totul despre Smash the Cake!

La Bouche Douce, de exemplu, oferim clienților diverse arome. Baza poate fi ciocolată albă, lapte, amar, fistic, dulce de leche, alun, printre altele. Acoperirea este de asemenea variată, are stropi de ciocolată, fistic, nuci rulate, paçoca, fistic și așa mai departe ...

Am citit într-o poveste că un inginer care și-a schimbat viața pentru a paria în barul brigadeiros: „În ciuda timpului scurt, barul, spune inginerul, a avut succes. „Am văzut o propunere similară în Recife, dar era o căruță. Nu era chelner, voiam să salvez puțin din trecut, din copilărie, când oamenii la petreceri serveau dulciuri de genul acesta ”, comentează el.

Nou pentru nunți, evenimente de afaceri și alte petreceri, barul brigadeiro este o modalitate inteligentă de a câștiga bani și de a vă diferenția de inundația magazinelor de bomboane brigadeiro.

FAPTUL DE AFACERI PE PAS

  1. Primul lucru este crearea structurii barului brigadeiro. Uitați-vă la fotografiile de mai sus: veți avea nevoie de cel puțin trei borcane acrilice mari (20 × 30) pentru a pune diferite paste de brigadă (învățăm pe pagina laterală rețete tradiționale, albe și dulce de leche) și cinci sau mai multe șase borcane mici (20 × 20) pentru a pune unele tipuri de cofetărie, cum ar fi stropi, bile de choco, paçoca etc.
  2. Înainte de a investi în structura barului, faceți oferte cu magazine specializate în acrilic. Conform unor cercetări pe care le-am făcut recent, oalele mari au costat în medie 220 $, în timp ce cele mici costă 180 $. Așadar, așteptați-vă o investiție inițială de cel puțin 1.500 USD. Dar luați-vă cu ușurință: dacă banii sunt scurți, fără probleme, începeți-vă afacerea cu o bară făcută cu borcane de sticlă, care încep de la 30 de dolari fiecare.
  3. Există trei moduri de a face bara: pe o masă, în jurul gâtului (ca o tavă) sau pe un cărucior. În ea, așezați „masele” în cele mai mari cutii, cele mai mici cofetări și decorați, creând etichete cu culoarea folosită în eveniment, de exemplu. Lucrul corect este să vă aranjați cu organizatorul petrecerii, astfel încât să-și rezerve spațiul pentru a configura bara.
  4. Folosiți linguri de masă de plastic pentru a servi brigadeiro clienților. Atenție, însă, nu trebuie scufundate direct în aluat, deoarece riscă să se rupă. Folosiți o lingură de servire din oțel inoxidabil pentru a umple lingura de plastic cu brigadeiro și alta pentru a așeza cofetăria.
  5. Un vas mare (20 × 30) de paste de brigadă produce suficient pentru 300 de oameni. „Clienții comandă adesea două sau mai multe vase cu arome diferite; este mai mult decât suficient ”, cantitatea de cofetărie este de aproximativ 500 g pentru fiecare vas mai mic (20 × 20).
  6. Modul în care percepeți serviciul variază mult. Lana, de exemplu, plătește pentru un vas de brigadă. Costă 500 de dolari fiecare oală. Deja Kellyne negociază în funcție de cap - fiecare invitat pleacă cu 4 dolari. „Deci, nu accept petreceri cu mai puțin de 200 de persoane.” O altă opțiune este de a face prețul închis, după cum a declarat Débora Marques, Sweet Spoon din Sao Paulo. „Încărcați de la 1.500 USD întregul bar. Dar eu negociez valoarea în partide mai mici ”, spune el.
  7. La ora de închidere cu clientul, aranjați un timp pentru a sta la petrecere. În general, cofetarii petrec 4 ore.

Urmează două rețete ale brigăzilor care au cel mai mare succes la festivități.

Ju Bassetti învață:

BRIGADEIRO TRADIȚIONAL

- 10 conserve de lapte condensat

- 10 col. ceai de cacao

- 30 col. (supă) ciocolată cu lapte răcită sau picurată

- 700 g smântână

BRIGADEIER DE LAPTE CU BUCURĂ

- 8 conserve de lapte condensat

- 2 kg de dulce de leche cremos

Randament: toate rețetele dau 1 oală mare (20 × 30)

Pregătire: Este la fel pentru toate rețetele. Pur și simplu puneți toate ingredientele în ordinea în care apar (una câte una) într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul iese din fundul tigaiei.

Sfat: rămâi la curent. Deoarece aceste rețete sunt pentru a face o cantitate mare de brigadeiro, dacă este dificil să agitați într-o singură tigaie, puteți împărți aluatul în două tigăi mari.

Petrecere fericită!

Saruturi, Ju

Doriți să aflați mai multe despre super-cofetarul nostru Ju Bassetti ">