Creierul copilului - Neurologie

Înțelegerea creierului copilului și dezvoltarea lui îi ajută pe părinți să educe. De asemenea, vă ajută să înțelegeți comportamentul dvs. și cum să vă ajutați copilul să se dezvolte. Vedeți videoclipul aici și aflați mai multe.

Creierul copilului și modul în care se dezvoltă sunt descoperite din ce în ce mai mult. Vezi, creierul nostru este un mister și multe studii lungi încep acum să aducă rezultatele. Aceste rezultate ne ajută să înțelegem ce se întâmplă cu copiii noștri și de ce să ne luăm diminețile de iarnă este o astfel de luptă.

Un exemplu în acest sens este cartea: Creierul copilului de Dr. Daniel Siegel și Dr. Tina Payne. Aceasta este o carte care merită cumpărată și citită de toate mamele.

[Related]

Cred sincer că nu există o plimbare mai bună în lume decât cititul. Totuși, în videoclipul de mai jos de pe canalul Youtube, dau un rezumat în prima parte a acestei cărți, deoarece mi se pare esențial pentru maternitate. Oricum, fiind un micro-CV știi că îți lipsești mult cartea fără să o citești.

Greșit: în acest videoclip schimb partea de sus a creierului cu partea de jos! Am fost confuz la înregistrare. Îmi pare rău, scuze. Tocmai am inversat. Restul este în regulă, bine?

[YouTube]

Bunele mamici, video a aruncat lumină asupra comportamentului copilului tău? Te-a ajutat să înțelegi anumite comportamente? Și soțul tău? Și al tău? Da, pentru că ne dezvoltăm creierul în fiecare zi și niciodată nu este prea târziu.

Dacă v-a plăcut videoclipul sau dacă v-a ajutat viața, măcar puțin abonați-vă la canal făcând clic aici! Și comentează acolo spunând că vrei să fac partea a 2-a, da?

Saruturi si pana data viitoare