Nu-ți îmbolnăvi copilul iarna! - cu Video

Dacă copilul tău se îmbolnăvește iarna sau când este foarte frig, nu poți rata această postare! Poate preveni acest lucru. Consultați informațiile care săriți acest sentiment de neputință când vă vedeți copilul bolnav în acest an.

A venit frigul! Acolo fiul tău se va îmbolnăvi iarna. Copiii se îmbolnăvesc iarna nu este nimic nou. Deoarece au un sistem imunitar imatur, este mult mai ușor să prindeți o boală în această răceală. Uscăciunea timpului favorizează tusea, trăirea cu alți copii ajută la schimbul de viruși și boli.

Pentru a vă face o idee, doar 50% dintre copii se spală pe mâini după ce au folosit baia. 33% dintre fete folosesc săpun și doar 8% dintre băieți fac la fel. Adică dacă copiii nu s-au spălat. nici măcar când merg la baie imaginați-vă după strănut ...

Sigur este cea curățată și gata. Nu vorbesc despre copii anumiți. Vorbesc despre fiul meu și despre tine, da. Explicați importanța spălării mâinilor și a strănutului corect la copii și a fi ceva pe care puține mame îl au ca prioritate - întrucât toate încercăm doar să supraviețuim zi de zi - puțini copii își aduc aminte sau doresc să ia în considerare.

Prin urmare, pentru a împiedica copiii să se îmbolnăvească și să încheie distracția în această vacanță, acordați atenție îngrijirii videoclipului.

Vezi că fac aceste videoclipuri pentru că iubesc copiii și m-am îndrăgostit de maternitate într-un mod de nedescris. Deci, ce școală funcționează astăzi cu asta. O fac pentru prea multa dragoste.

Deci, din partea de jos a inimii mele, sper să vă fie de ajutor cu fiecare videoclip de pe canal și fiecare postare. În acest scop, am realizat și o carte electronică pentru a ajuta mamele să aibă pace în casele lor și să nu mai strige și să-și bată copiii. Așadar, dacă doriți să puneți capăt acestei vinovății, faceți clic aici și obțineți descărcarea gratuită!

Saruturi si pana data viitoare.