Femeile sprijină mama însărcinată, cu fiul care are atracție la aeroport

O poveste frumoasă! Femeile sprijină mama însărcinată care stă pe podea și începe să plângă. Fiul ei în vârstă de 18 luni începe să obosească și pierde controlul.

Femeile sprijină mama însărcinată care dispare la aeroport. O poveste postată de Beth Bornstein Dunnington pe facebook. A participat la un moment de neuitat pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. Sub textul pe care l-a scris. A trebuit să traduc și să mă repost pentru că mă frământam chiar când citesc. Acest lucru s-a întâmplat pe 12.02.2018.

Ea a scris

„Ceva extraordinar s-a întâmplat astăzi pe LAX (Aeroportul Internațional din Los Angeles)… (scriu din avion). Eram la poarta de plecare, așteptându-mi avionul spre Portland. Au fost alte două zboruri către diferite orașe de îmbarcare. Unul din fiecare parte a porții mele. Apoi, un copil mic, care părea să aibă aproximativ un an și jumătate, a început să facă un uriaș uriaș, alergând între scaune, lovind și țipând, întins pe podea și refuzând să urce în avion (care se îmbarca spre Portland).

Mama ei, care era în mod clar însărcinată și călătoria singură cu fiul ei, dispăruse ... Nu a putut să-și ia fiul pe poală pentru că era atât de agitată. El ar fugi de ea, s-ar culca pe podea, ar fi început să lovească și să urle non-stop. În cele din urmă, mama s-a așezat pe podea și-a pus mâinile pe cap și, cu fiul ei lângă ea, a început să plângă.

În acel moment s-a întâmplat ceva extraordinar (plângând la gând) ... femeile din terminal, ar trebui să fie în jur de 6 sau 7, care nu se cunoșteau, s-au apropiat și au înconjurat mama și fiul ei. Toți au îngenuncheat și au închis un cerc în jurul lor. Așa că am cântat „Păianjenul a urcat pe perete” băiatului… o femeie avea o portocală și o coaja, alta avea o jucărie în poșetă pe care a împrumutat-o ​​băiatului, alta a dat o sticlă de apă mamei. Altcineva a ajutat-o ​​pe mama ei să scoată ceașca fiului ei din poșetă și să i-o dea. A fost frumos, nu a fost nicio discuție, nimeni nu s-a cunoscut, dar am reușit să-i liniștim amândoi și ea a reușit să se îmbarce pe fiul ei. Doar femeile s-au apropiat. După ce s-au urcat pe fiecare dintre noi, ne-am întors pe scaunele lor separate și nu am vorbit despre asta ... Eram ciudate, ne-am reunit pentru a rezolva o problemă. Mi s-a părut că un cerc de femei cu misiune ar putea salva lumea. Nu voi uita niciodată acest moment.

concluzie

Femeile susțin mame însărcinate adevărate! Prin urmare, nu au judecat, nu au vorbit rău și nu s-au plâns. Băieți, nu știu dacă toată lumea știa deja această poveste, dar trebuia să o împărtășesc cu voi. Uite, cum ne-am putea ajuta unii pe alții mult mai mult. Doar noi ne sprijinim pe noi înșine în loc să criticăm. Cum ar putea fi lumea alta.

Așa că întreb aici și promit și eu că, oricând voi putea, voi ajuta o mamă, o femeie. Vă rog să încercați să faceți la fel. Ziua mamei este acolo, hai să facem diferența!

Partajați această poveste! Să răspândim acest act ca un exemplu tuturor!

Sarutari si ne vedem data viitoare!