Sticle pentru copii, problemele și soluțiile dvs.!

Există multe opțiuni și limitări pentru sticla copilului. Ca mamă pentru prima dată, evident am trecut printr-o mulțime de adaptări până când am găsit-o pe cea potrivită pentru Thomas.

Chiar înainte de nașterea fiului meu, am cumpărat întreaga linie AVENT, poate pentru că este cea mai faimoasă și cea pe care o știam chiar înainte de a rămâne însărcinată. Niciun copil nu este la fel ca celălalt, așa că este un proces pe care fiecare mamă ar trebui să-l aplice copilului ei. Primul pas este să înveți pe ce mamelon va suge cel mai bine. La început sugerez să cumpărați unul dintre fiecare model. Astfel poți vedea care dintre ele acceptă cel mai bine copilul tău. Chiar dacă le acceptă pe toate, cu siguranță va prefera unul. AVENT are 2 tipuri de duze: Airflex și Petal. Thomas preferă duza Petal și eu, desigur, am pierdut la început, am cumpărat mai multe, dar modelul Airflex, pentru că a fost cel mai ușor de găsit. Nu pierdeți banii, cum a fost cazul meu, cumpărați încet. O altă atenție cu Avent este adaptorul. Am urât această poveste. A fost o dezamăgire pentru brand.

Există sticle mai largi și mai subțiri (uimitor! Dar este adevărat). Pentru ca duzele să se potrivească tuturor are un adaptor. Un inel de fixare (foto de mai jos).

Merge să depindă de ea. Fără ea sticla cu cea mai groasă duză se scurge și scurge mult! Imaginează-ți cât de inconfortabil tu și babysitter-ul tău faci literalmente o „baie” și trebuie să te grăbești să cumperi adaptorul sau să vânezi în jurul casei. În loc să doarmă în timpul sânului, el se îmbrățișează și mai mult și îi dă din nou o baie și o schimbare de haine. El devine nervos și la fel și tu. În plus, oboseală pentru toată lumea ... Mulțumesc AVENT! Un alt lucru care nu mi-a plăcut despre Avent: pe măsură ce copilul dvs. îmbătrânește, trebuie să treceți la o gaură de duză pentru unul mai mare. Duza cu petale Avent nu are 4 găuri sau cel puțin nu am găsit-o. Și uite că am căutat chiar și în Statele Unite și nimic. Așadar, acum trebuie să cumpăr sticle pentru copii AIRFLEX cu mamelonul 1. Din moment ce nu vinde sticle pentru copii, cu gaura 4 și sfarcurile cu gaura 4. Asta e rău! Sper ca acest sfat să vă ajute să navigați mai bine în lumea sticlelor și să evitați băile de noapte inutile. Saruturi si miercuri buna

Adaptor pentru sticle Avent
Avent Bottle - Airflex Spout
Avent Bottle - Petal Spout
Petală de Avent
Avent Airflex