Mamele care externalizează copiii. Este infricosator!

Nu există nimic mai important în viața copilului decât familia ei. Mama și tatăl vă vor crea caracterul, personalitatea, preferințele și vă vor influența alegerile în viață. Abandonarea copilului tău îl poate face să se simtă foarte singur și să aibă probleme mai târziu.

Nimeni nu spune că mamele sau tații nu pot lucra. Desigur că pot! Și în cele mai multe cazuri are nevoie. Dar este important să te bucuri de momentele pe care le ai la dispoziție cu fiul sau fiica ta.

Am babysitter și mulțumesc bunătății că este minunată. Dar de îndată ce ajung acasă, Thomas mă duc direct. Eu sunt cel care îi spune povestea înainte de culcare, eu sunt cel care îl ia și îl ridică de la școală în fiecare zi și ceea ce cred că este cel mai important: când am grijă de babysitter, rămân cu el singur. Este epuizant, luni sunt mai obosit decât am fost joi. Este o muncă grea având grijă de bebeluși, dar nu este nimic mai bun. Până la sfârșitul weekendului, noi, Thomas și cu mine, suntem mai împreună și conectați ca niciodată.

Dorm cu el noaptea (eu sunt mereu certat de bonă în jurul lui kkkkkkkkkkk), gătim împreună, mergem la locul de joacă, avem cafea la brutărie, mergem la târg, cântăm și ascultăm muzică la ora de baie, chiar și un băiețel merge bine când el este obosit, foarte obosit, pentru că pituco nu se oprește degeaba.

Trebuie să spun că a fost dificil la început, stângace, stresat, nervos și făcând multe lucruri greșite. Dar acum, după aproape un an și jumătate, mă simt mai bine în fiecare zi, totul devine din ce în ce mai ușor și mai ușor și mai scurt.

Astăzi multe mame nici măcar nu le pasă de copiii lor. Am citit povestea unei mame care s-a strecurat dimineața să lucreze când se întoarce devreme, iar copiii ei sunt încă treji, îi roagă bonelor să nu-i spună că este acasă și pleacă doar din cameră după ce copiii dorm. Ce crezi despre asta?> Contează în UOL mamele care „ externalizează copiii . Povestea este într-adevăr impresionantă. Mama care lasă un an și jumătate singură și când observă, copilul stă agățat de balcon.

Este din ce în ce mai dificil să faci timpul disponibil ... Dar este o prioritate.

Desigur, toate în măsura sa. Este întotdeauna bine că copilului tău îi place copilul, îngrijitorul, școala mică ... Dar cred că principalul lucru este că mamele înțeleg că nu există nimic mai important pentru copii decât prezența lor. Pentru un copil mama este lumea ei. Totul trebuie să aibă un echilibru. Iar provocarea este să-l atingem.

Pentru a ajuta aici, sunt semnele că bebelușul petrece prea mult timp singur:

  • Se lipește de părinți când sunt acasă.
  • Nu este mulțumit de nimic.
  • De multe ori se trezește noaptea - pentru că știe că părinții lui sunt acasă.
  • O mare respingere a părinților
  • Mare atașament de bonă

Cred că în momentul în care decideți să aveți un copil, trebuie să știți că viața dvs. acum profită la maxim. Bucură-te, grijă, educă ... Un copil este cineva care va fi întotdeauna cu tine și tu cu el!

Este întotdeauna posibilă inversarea sau îmbunătățirea. Nimeni nu este perfect, dar trebuie să încercăm mereu să facem ce este mai bun. Mama care pune întotdeauna primul copil, dă multă afecțiune și caută mereu îmbunătățiri, după părerea mea este deja o mamă perfectă!

Sursa: UOL