Favoare de petrecere - Petrecerea banilor pentru petrecerea copiilor - videoclip

Mamele produc cea mai mare risipă de bani la petrecerile copiilor. Iată cum să evitați această greșeală la petrecerile copiilor familiei dvs. și să faceți mai mult cu mai puțin.

Irosirea banilor de la petrecerile copiilor este un subiect care interesează majoritatea mamelor. Mai ales în această criză. Eu, mai mult decât oricine, am înțeles că fiecare mamă vrea să aibă o petrecere fabuloasă pentru fiul ei de naștere. Mai ales când ești o mamă pentru prima dată. Știu asta bine, de vreme ce eu sunt așa. Apropo, presiunea pe care o simt în ziua petrecerii fiului meu este uriașă. Nu stiu de ce, dar sunt nervos, teama ca oamenii nu se vor prezenta si va fi trist. Îmi doresc ca ziua lui să fie de neuitat și sunt aproape nebună încercând. Pentru a înrăutăți lucrurile, în fiecare an vreau să fac ceva mai rece, mai tânăr, mai mare și că iubește mai mult.

Problema este că această taxă este mai mult de la mamă - adică de la mine - decât de la copil. Pentru el, prietenii și timpul împreună sunt mai importanți decât orice. Ceea ce, apropo, este ceva pe care trebuia să-l prețuim și să-l încurajăm. Gândește-te ... ei nu prețuiesc lucrurile, își prețuiesc prietenii. Când l-am pierdut în timp? Așa este, Thomas greșit sunt eu.

Cea mai mare cheltuială

Dar, revenind la subiect, am încercat neîncetat în a face cea mai bună petrecere am pierdut în amintiri. Îmi amintesc că am mers pe 25 martie după cel mai tare suvenir pe care l-am putut crea. Până la urmă, am crezut că lui Thomas i-ar plăcea atât de mult, încât am sfârșit să pun împreună o trusă.

Am făcut o greșeală ... Am cheltuit banii inutili care nu erau de folos și n-am făcut nicio diferență. Așa că l-am rugat pe Myca Gutierrez să mă ajute să selectez cele mai bune sfaturi despre cum să înființez favoruri pentru petrecerea copiilor. Ceva iubesc copiii și mamele iubesc și ele. Vezi videoclipul:

Dacă doriți să vă bucurați, abonați-vă la canalul YouTube!

Saruturi si pana data viitoare