Bijuterii de argint pentru mama - videoclip din colecția mea

Astăzi am venit să postez despre lansarea colecției mele de bijuterii din argint pentru mama. Ceva ce am făcut cu drag și care are ceva pentru toată lumea. Consultați videoclipul și asigurați-vă.

Bijuteriile din argint pentru mama ar trebui să fie ceva făcut din inimă. Ceva special și cu mult sentiment. Așa am creat colecția mea cu Joias da Vida. Totul are un sens.

Totul este făcut pentru a-l ține pe micuțul tău aproape de tine și pentru a-ți face copiii să se simtă în siguranță știind că ești mereu alături de el. - Bianca Arcangeli

Colecția este cuprinsă între 64 și 278 de realități și este personalizată aproape în întregime. Se împarte în trei părți:

Colecție bună

Prima colecție este realizată din pietre de ametist. În această colecție 30% sunt destinate Amparo Maternal. Acestea au fost piese pe care le-am visat acum 10 ani și le iubesc pe toate. Este o colecție mai feminină de bijuterii din argint pentru mamă și fiică. Cele ale fetelor fiind mai mici, iar cele ale mamei un pic mai mari. Are brățară, inel, colier și cercei.

Colecția Mamei în Ziua

A doua colecție de bijuterii din argint pentru mame este realizată din dinozauri pentru băieți și păsări pentru fete. Pe baza pasiunii băieților pentru dinozauri și logo-ul meu pentru fete. Este o opțiune pentru cei care doresc să se ridice din băiatul și fata tradițională. Piesele pot fi și trebuie personalizate cu inițialele tale mici sau mici.

Această colecție este realizată pentru copii. Aici puteți personaliza cu scrisoarea copilului dvs. colierul, de exemplu, numele său și telefonul său pe brățară. În felul acesta el va ști că este întotdeauna aproape de tine și te vei simți mai în siguranță.

Colecția Stonestone

A treia colecție de bijuterii din argint pentru mame poartă pietrele lunii aniversare și timpul infinit de dragoste pentru micuții noștri. O piatră poate fi așezată pentru copilul dvs. sau mai mult pentru persoana iubită sau pentru propria zi de naștere sau luna conjugală.

Accesați și vedeți ce cadou frumos să dați ca cadou sau să aveți aproape de inima mamei voastre!

Site web: //www.joiasdavida.com.br/colecoes/colec-o-bianca-arcangeli.html
Instagram: @joiasdavida
Whatsapp: (017) 99606-2300