Stuck Gut: Soluție naturală pentru bebeluș

Pentru copiii cu un disconfort intestinal, disconfortul este mare și poate aduce probleme mai mari, ceea ce face dificilă relaxarea. Asa ca am decis sa transmit o reteta naturala care sa rezolve cu adevarat problema.

Intestinul blocat poate fi un disconfort oribil pentru oricine. Dar mai ales pentru un copil sau un copil care nu se pot exprima. Așadar, pentru a rezolva problema intestinului oricui, inclusiv a noastră, voi transmite această rețetă naturală pe care am folosit-o de când s-a născut Thomas. Întrucât are faze în care intestinul tău decide să nu colaboreze deloc. "Trage și cade!"

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

Rețetă naturală pentru Gut Stuck

Luați o prună și fierbeți-l în apă făcând un ceai. După aceea, trebuie la frigider doar o noapte. Nu dați prunului copilului dvs. să mănânce. Pe lângă faptul că îi este greu să-l facă să mănânce ceva cu o față atât de „urâtă”, consumul de prune nu funcționează în toate cazurile.

Pentru bebeluș sau copil cu intestin arestat

Dacă bebelușul tău ia formula, folosește această apă pentru a amesteca laptele.

Dacă copilul tău mănâncă deja alimente solide, amestecă o parte din apă (aproximativ 50 ml) în sucul tău și dă-i-o. Testați cantitatea încet, deoarece acest truc este foarte eficient, iar ideea este să nu genereze o lipsă de consternare.

În câteva ore, problema dvs. va fi rezolvată!

Dă cât de des este necesar. Numai că indică utilizarea goală în fiecare zi, deoarece poate evacua mai mult decât se recomandă.

* Consultați întotdeauna un medic pediatru înainte de a oferi ceva nou copilului dvs. și dacă este cronică discutați cu medicul pediatru despre cazul dvs. specific.

Faceți clic mai jos și cumpărați haine moderne pentru mamă alese de mine:

[Looklink - Vitrina Widget # 7843 - ÎNCEPE…

... END]

Pentru noi Adulții cu intestin

În cazul nostru, este necesară utilizarea mai multor prune. Pune trei și face același proces de pregătire ca și copilul. Faceți ceaiul și lăsați-l la frigider.

Ia o ceașcă de acest ceai înghețat dimineața și ai terminat!

Acest remediu natural și de casă este 100% garantat și o soluție foarte ușor de făcut.

Sper că te-am ajutat mame. Nu uitați să scrieți ce credeți despre postarea de mai jos.

Un al patrulea frumos pentru tine.

Saruturi si pana data viitoare.