Intervalele de somn: Cum să-ți aduc copilul să doarmă la momentul potrivit fără lupte

A-ți aduce copilul să doarmă la timp este o provocare pentru multe mămici. Este întotdeauna o negociere și o lichidare nesfârșită din partea lor. Dar cum să închei acest război la culcare? Vedeți mai jos pentru un detaliu care poate fi neobservat.

A-ți face copilul să doarmă este greu. Dar nu trebuie să fie atât de mult. Există detalii și multe variabile care influențează acest lucru. Un astfel de detaliu este intervalul de somn. Ceva la care nu suntem întotdeauna atenți.

Deoarece îngrijirea unui copil mic poate fi foarte obositoare, de obicei ne concentrăm asupra somnului. Până la urmă, atât cât sunt copiii noștri iubiți, după un timp nici măcar nu credem că putem. Iată, în acea vreme sfântă, el doarme și începe războiul!

Războiul!

El rulând și tu frustrat. Din păcate, chiar și răbdarea are o limită și în funcție de cât de mult insistă copilul dvs. să nu doarmă, puteți pierde răbdarea. Este o chestiune de timp înainte să vă faceți nervoși și să terminați lupta cu el. Dar pentru că unele zile se întâmplă, iar altele nu ">

Cum am aflat

În mijlocul haosului acestei faze este mai dificil să-ți dai seama ce poate fi dificil să dormi copilul tău. Cât de obosit eram să mă culc trist sau frustrat ca urmare a acestui război zilnic la culcare. Am decis să încep testarea.

Am început cu prima soluție. De fapt, soluția pe care mi-au oferit-o toate mamele (inclusiv a mea): „Reduceți timpul de somn dacă are atâta energie”. Înarmat cu noua mea teorie acolo m-am dus. Scădea somnul lui Thomas cu treizeci de minute și urmărea ...

Vezi și: 8 lucruri care îți pot trezi copilul noaptea!

El s-a trezit mai mult, dar nimic nu s-a schimbat. Am început să observ că au fost zile în care fiul meu a luat un pui de somn lung și a dormit la fel de repede ca în zilele în care puiul de somn a fost scurt.

Cealaltă posibilitate pe care am testat-o ​​a fost nivelul de joc și cheltuielile de energie. Cu toate acestea, au fost zile ploioase în care alergarea în grădină a fost imposibilă, astfel încât să poată dormi repede și zile în care am desfășurat multe activități pe care le-a provocat cel mai mare război. Desigur, romanul de activități a influențat timpul somnului și cât de adânc era acel somn. Dar nu adormea ​​întotdeauna ... Adică în zilele de mai mult sport dormea ​​mult mai bine, dar nu neapărat mai repede.

Atunci, în timpul unei călătorii, activitățile erau aproape aceleași și unde petreceam în fiecare secundă de partea lui, că am balconul meu de aur.

Balcon auriu

Mi-am dat seama că ceea ce a influențat mersul lui la somn nu a fost atât cât a dormit, cât cât a rămas treaz. Dacă am încercat să-l pun să doarmă înainte de cinci treizeci, șase ore era război sigur. De la ora șase mai sus, pace!

Modelul a fost repetat atât dimineața, cât și după-amiaza. Adică nu putea dormi dacă nu rămâne treaz cel puțin șase ore.

Vezi și: Simpatie pentru ca copilul tău să doarmă toată noaptea!

Am început să fiu atentă în timp ce-și lua somnul. Dacă a adormit după ora unu, ar trebui să se trezească la două pentru a merge la culcare la opt. Dacă și-ar lua somnul la trei, doarme după nouă și așa mai departe.

Știam că dacă se va trezi târziu din somn, mă va înfășura noaptea, indiferent ce am făcut. Nimic nu ar rezolva: istorie, muzică, discuții, explicații ... nimic nu conta. După ce am descoperit acest lucru, viața mea s-a schimbat și intervalele de somn au devenit ghidul pentru viața ta de zi cu zi. Atunci s-a încheiat lupta mea pentru a-l duce pe fiul meu să doarmă.

Știu că pare o revelație evidentă. Dar am ales să scriu această postare pentru că multe mămici nu acordă atenție acestui detaliu.

O postare împărtășită de Bianca Arcangeli (@blogmaeemdia) pe 16 februarie 2017 la ora 9:24 PST

Atenție la somn

Desigur, copiii au nevoie de timpul lor de somn și de timpul lor total de somn. Sfatul aici este să nu tăiați puiul de somn. Dar da, aranjați-vă să apară devreme. În mod ideal, este o jumătate de zi pentru un copil care se trezește în jurul orei șase dimineața. Cu cât copilul tău se trezește mai devreme, mai devreme se culcă. La ce oră ar trebui să se întâmple acest lucru depinde de tine în familia ta. Depinde de cât de organizat sunteți. Iată cum merge: Thomas se trezește în jurul orei 6:30. Capacitatea 12:30 se trezește 13:30 și patul la 8, 8:30. 9 dacă am întârziat.

Dacă am întârziat să se trezească mai târziu și să se corecteze, puiul său de somn trebuie să fie mai scurt, astfel încât să doarmă noaptea.

Perioada de amânare poate varia și mai mult atunci când copilul crește puțin și este în jurul vârstei de trei ani. În acest moment, puiul de somn poate fi opțional, în funcție de acesta, desigur. Vor fi zile în care va fi mai obosit și alte zile în care va fi mai dispus. Depinde de el să decidă dacă doarme sau nu doar noaptea. Fii cu ochii pe fiul sau fiica ta și întrebi. În acest moment vă pot spune dacă sunt obosiți sau nu. Am făcut o postare pe insta care poate face referire la cât de mult are nevoie copilul tău. Dacă doriți să-l vedeți faceți clic aici!

Sper că v-a plăcut postarea și că a ajutat multe mămici să evite războaiele nesfârșite de culcare cu copiii lor. Războaiele pe care le-am avut, dar nu trebuie.

Saruturi si pana data viitoare