Importanța rutinei pentru bebeluși

Aceasta este o postare care explică rutina copilului și de ce ar trebui să existe. Adică este pentru toate mamele care doresc să aibă o viață mai bună cu copilul lor. Cine dorește un copil mai sănătos, care doarme și mănâncă bine. Dacă doriți acest lucru, citiți textul de mai jos ...

Rutina copilului este esențială din momentul în care se naște. Indiferent cum este viața ta, orice mamă trebuie să-și stabilească o rutină pentru copilul ei în momentul în care ajunge de la maternitate. Programarea și programările reglementate aduc beneficii doar micuțului și pentru tine. Iată câteva dintre avantajele pe care rutina copilului le aduce:

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]
  • Simțiți-vă în siguranță pentru copii
  • Mâncare mai bună
  • Dezvoltare mai bună
  • Cele mai bune nopți
  • O adormire mai ușoară și mai liniștită
  • disciplina

somn

Atunci când stabilești o rutină pentru copilul tău, trebuie să știi câte bucăți și câte mese va avea copilul tău. La început, copilul tău va dormi mai mult în timpul zilei, dar în timp nevoia acestor pete va scădea. (Pentru a afla de câte goluri are nevoie copilul dvs. la ce vârstă faceți clic aici!)

Cu toate acestea, având orele corecte și determinate, îi va fi mai ușor să adoarmă, deoarece ceasul său intern va fi organizat. Deoarece acest lucru îl va face să doarmă în același timp în fiecare zi. De asemenea, noaptea, dacă vă mențineți o rutină sănătoasă de goluri și activități pentru copilul dvs., el va încerca să aibă un somn mai bun și să se liniștească. Din moment ce ceasul tău intern va înțelege că noaptea este pentru somn și nu pentru joacă. Este totul o chestiune de obicei și de aceea rutina copilului este atât de esențială.

Faceți clic mai jos și vedeți hainele moderne pentru mame selectate:

[Looklink - Vitrina Widget # 7843 - ÎNCEPE…

... END]

alimente

Mesele pot fi alăptarea sau alimentele solide. Cu toate acestea, atunci când avem un timp prestabilit când vine vorba de reducerea hrănirii sau de a vă face să mâncați bine, acest lucru va fi esențial.

Dacă copilul tău obișnuiește să mănânce la momentele potrivite, îi va fi foame la momentele potrivite și un lucru pe care oricine îți poate spune este: „Foamea ajută pe oricine să mănânce mai bine”.

Acest lucru va face copilul dvs. mai probabil să încerce alimente noi, deoarece le este foame la mese și tind să mănânce mai puține mâncăruri în afara acestora. La urma urmei, vei fi condiționat să mănânci la momentul potrivit, o masă făcută de tine și nu nimic pe stradă sau în cantina școlii, de exemplu.

securitate

Pe măsură ce copilul tău se obișnuiește cu o anumită rutină, el se va simți în siguranță. Asta pentru că vei ști ce urmează și cât de rapid este casa ta. Știe deja la ce să se aștepte. Aceasta este o concluzie simplă, întrucât cu toții ne simțim mai în siguranță când știm ce se va întâmpla.

Deci, când se trezește dimineața, știe că va fi schimbat, că își va spăla dinții, că se va așeza la cafea și așa mai departe. Acest lucru ajută, de asemenea, la ușurarea întregului proces de zi cu zi, evitându-se chinurile. Asta pentru că este rutina cu care a fost obișnuit. Schimbările bruște din viața lui îl fac să se simtă nesigur și frică de această lume nouă în care a intrat.

Impun Limite

Având o rutină prestabilită, copilul tinde să o urmeze mai ușor. Așa cum am menționat mai sus. Întrucât asta știe el de la naștere, el tinde să nu se certe. Sigur, va încerca să iasă din rutină și să-și testeze limitele, dar asta face parte. În orice caz, rutina copilului încetinește aceste încercări, deoarece știe că aceasta este agenda pe care va trebui să o urmeze până la urmă.

disciplina

Învățarea copilului tău să fie disciplinată este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru el. La urma urmei, disciplina este cea care te va face să mănânci sănătos, să muncești în fiecare zi dimineața și să nu te comporți impulsiv sau eratic. Cei care au disciplină obțin multe realizări pe care puține alte persoane fără această trăsătură le pot face. Este trăsătura pe care multe povești de succes au în comun. Deci, indiferent dacă ești disciplină sau nu, dă-i acest cadou copilului tău prin rutina copilului.

Rutina este una dintre cele mai bune arme pe care o mamă le are zilnic cu copilul ei. Urmărind-o, preveniți oboseala, somnul sau foamea și vă ușurați viața de zi cu zi. Nu poți sublinia cât de importantă este rutina copilului tău în viața ta și a lui.

Deci chiar și în sarcină gândiți-vă bine cum va fi și vorbiți cu medicul pediatru. El va fi cea mai bună persoană care te va orienta către nevoile copilului tău și cea mai bună opțiune de rutină pentru tine și familia ta.

Sper că v-a plăcut postarea. Nu uitați să vă lăsați părerea aici.

Saruta mami si pana data viitoare