Idei de Revelion cu copii

Revelionul cu copii mici și fără babysitters este adesea un pic cam lent, mai ales că o petrecere este în afara problemei. Așadar, obțineți idei despre cum să petreci această noapte specială într-un mod delicios.

Revelionul cu copiii nu trebuie să fie plictisitor. Până la urmă, nu este doar pentru că nu poți merge la un club că noaptea trebuie să fie plictisitoare. Poate că nu este atât de agitat, dar poate fi foarte special. Vedeți ce intenționez să fac:

Coloana sonoră de noapte

Revelionul cu copiii trebuie să fie plin de viață și există câteva melodii care sunt clasice de Revelion. Oricare ar fi petrecerea. Alcătuiește-ți lista preferată, adaugă unele care le plac copiilor și lista ta de redare este gata. Muzica te va înveseli, indiferent dacă ești doar tu și copilul tău acasă. Un pic de dans chiar și în pijamale este bun pentru suflet și te asigură că începi anul pe piciorul drept.

Confetti asortați

Nu vă gândiți la mizerie, ci gândiți-vă doar la distracția de Revelion cu copiii! Aruncarea confetti și panglici la miezul nopții asigură o mizerie bună, fotografii și amintiri grozave pe care le vei păstra pentru totdeauna. Copiii au un avantaj pentru a face lucrurile cele mai simple să fie distractive.

Creați o tradiție

Creați o tradiție bună, care să se potrivească familiei dvs. pentru Revelion cu copiii. Ceva ce poți repeta în fiecare an.

  • Dansează prima melodie a anului sărind toate împreună.
  • Mâncați o bucată de tort la miezul nopții.
  • Aruncarea trandafirilor pe mare spre iemanja (aceasta este veche, dar când este posibil întotdeauna valabilă)
  • Ardeți o listă de dorințe pentru anul viitor
  • Spune-i familiei care a fost perioada cea mai bună anul trecut și ce vrei să obții anul viitor
  • Faceți-vă mâncarea preferată de Revelion
  • Schimbă o scrisoare de dragoste cu partenerul tău la miezul nopții
  • Oricare dintre ele sau orice idei potrivite pentru tine merită. Ceea ce contează este crearea tradiției și un moment de cotitură al anului.

Faceți o greșeală

Evaluați-vă anul și vedeți ce poate faceți rău partenerului sau copiilor. Faceți greșeala și promiteți să vă urmăriți, astfel încât în ​​anul acesta să nu se mai întâmple. Acest act singur va garanta un an mai bun pentru toată lumea. Dar toți cei din familie ar trebui să facă la fel, bine.

Nu doar că tu și copilul tău nu te poți juca. Înființează o vânătoare de măturători, o vânătoare de comori pentru case sau chiar o provocare lego. Îmi voi lua tot arsenalul de joc și arte cu mine. La urma urmei, pentru a face o tură specială, distrageți copiii în zilele ploioase și păstrați-i să se distreze, totul este valabil!

Povestește o poveste despre ce vrei 2017

Visele tale, provocările, testamentele, temerile și etc ... Desigur, într-un mod filtrat, corect "> Urmărește filmul tău preferat

Alege-ți filmul preferat de familie și urmărește-l pe toate împreună. Ceea ce contează este că sunteți uniți.

Vezi Partea Bună a acestui An Nou

Sfârșitul anului aduce speranță tuturor, aș spune că a fi cu oamenii care contează cel mai mult pentru tine contează deja ca un început minunat de an. Nu trebuie să fii cu o mulțime de străini, cu muzică tare și băut pentru a fi fericit, trebuie să fii strâns cu copiii și să te simți recunoscător să fii alături de ei și sănătoși.

Un Revelion frumos pentru tine, plin de dragoste, grijă și speranță. Fie ca 2017 să vină cu multă energie pozitivă și fericire pentru noi toți!