Tribute Ziua Mamei - Mulțumesc scrisorilor tuturor mamelor!

Fiul meu are încă un an, așa că încă nu știe sensul Zilei Mamei și nu poate să-mi mulțumească sau să-mi facă nimic. Așa că am decis să-mi scriu o scrisoare de mulțumire mie și tuturor celorlalte mămici. La urma urmei, cred că toți merităm mulțumiri, așa că iată:

Pentru toate mamele: mame singure, mame adoptive, mame cu inimă, mame de două, trei sau zece, mulțumesc!

Celor mame care rămân acasă cu copiii lor, vă mulțumesc că le-ați dedicat o viață. Deoarece nu au timp pentru ei înșiși și suferă un prejudiciu din partea societății pe care ei cred că sau cel puțin spun că gândesc, aceste femei nu merită o recunoaștere inegalabilă. Ei nu văd dedicarea necesară creșterii unui copil fericit și sănătos. Un fiu sau o fiică iubită mai presus de orice și orice.

Mulțumesc mamelor, care muncesc în fiecare zi în această lume „haos” pentru a oferi viața pe care nu am avut copiii lor, care în adâncime, chiar trebuind să fie departe, nu se gândesc decât la copiii lor fericiți și protejați.

Femeilor care se sacrifică în fiecare zi când pleacă de dimineață acasă, fără timp pentru a se întoarce și a-și lăsa inimile acasă. Le este dor să se strecoare, dar știu că fac tot posibilul, întotdeauna pentru ei.

Celor care simt dureri în piept și inima se rup în două când ajung acasă și copilul lor a plecat la somn. Mamele care călătoresc non-stop în afaceri și, chiar dacă sunt ultimul lucru pe care și-l doresc în viață, le lipsește acel joc de fotbal sau performanța fiicei lor la școală.

Mulțumesc femeilor care nu au avut de ales decât să își lucreze și să-și sprijine familiile și care încearcă să compenseze absența oricărui mod posibil de a gândi. Să-i îmbrățișezi ore în șir, sau să cumpere cadouri și suveniruri pentru a le arăta că se gândesc la ele.

Femeilor războinice care se luptă să crească un copil pe cont propriu, încearcă să joace două roluri în fiecare zi și să se roage în fiecare noapte că vor fi fericiți și că absența tatălui lor nu va fi o sursă de tristețe sau suferință pentru bijuteriile lor cele mai prețioase. Las-o singură să fie suficientă și nu le lipsește nimic.

Mamelor divorțate care, chiar suferind, ascund furia și inima frântă a copiilor lor. Pentru viitoarele mame, care dețin deja o sămânță de iubire în sine și deja cunosc și iubesc acea sămânță cu toată puterea. Cine face deja totul pentru această dragoste, știe fiecare lovitură și fiecare bătaie a inimii. Pentru cei care greșesc și alungă după aceea, nimeni nu este perfect.

Mamele care, din păcate, și-au pierdut copiii și chiar cu această durere zilnică și de nedescris, găsesc o modalitate de a merge mai departe. Nu ai încetat niciodată să fii mame ...

Acei mămici nesiguri, ca mine, care se întreabă în fiecare seară dacă fac ceea ce trebuie, educă, hrănesc și chiar se joacă în mod corect cu copiii lor. Își petrec tot timpul liber căutând o mamă din ce în ce mai bună, își petrec ziua cu gândul la ele și se îngrijorează. La urma urmei, a fi mamă este îngrijorător.

Nu are niciun rost să spui că totul este în regulă sau că copilul tău a crescut.

La toate mamele fără distincție, toate trecem prin aceleași lucruri: îndoieli, temeri, disperare, fericire extremă, nopți nedormite, dureri de brațe și de spate, de care credem că nu vom putea scăpa, dar toate acestea sunt hrănite de un Dragoste nesfârșită.

Mamele care și-au avut copiii prin nașteri umanizate, prin cezariană sau prin naștere normală, nimeni nu este mamă sau mai puțin pentru asta. Mamele care au babysitters, dar sunt dedicate bebelușilor lor în fiecare zi. Mamele care au tranzacționat balada pentru nopți nedormite și bâlci cu un zâmbet pe fețe.

Mamele care s-au schimbat pentru copiii lor și au avut puterea să renunțe la droguri, băuturi sau dependențe și nu au fost niciodată atât de fericite și complete.

Mamele care adoptă. Ai o iubire înnăscută în tine și ești foarte curajos! Nu toate femeile sunt capabile de acest act. Mamele cu copii speciali, puternici, care luptă în fiecare zi împotriva ignoranței societății și, din păcate, se confruntă cu dificultăți zilnice.

O mamă este cea care vede un accident la televizor și apoi sună pentru a vedea dacă fiul ei este în regulă, chiar dacă este de cealaltă parte a lumii. A fi mamă este un pic nebun, nu există niciun motiv în dragostea pe care o simte, este ceva necondiționat și de necontestat.

Mama își susține întotdeauna copilul, primește ochi strălucitori atunci când vorbește despre bebelușii ei, care simt că copilul, oricât ar fi crescut, este și va fi întotdeauna o bucată din ei.

Mama simte durere, frică, tristețe și chiar anxietate cu copilul. Celebră-ți victoriile și simte-ți eșecurile. Mamele dispera când copiii lor sunt bolnavi, chiar dacă este gripă și se panică pentru incapacitatea lor de a-i face să se vindece sau de a lua boala pentru ei înșiși. Mamele plâng când își văd copiii făcând greșeli în viața lor și sunt geloase când fiii și fiicele lor încep să se întâlnească.

Mulțumesc și bunicilor, care sunt dublu mame - copiilor și nepoților lor.

Mulțumesc mai ales mamei și bunicii mele.

Primul, mereu frumos, puternic și războinic, care chiar văzând toate greșelile mele, mă susține și este mereu alături. Cine se luptă în fiecare zi, nu pentru ea, ci pentru mine și sora mea, fără teamă și fără frână. Voi fi mereu alături de tine și împreună vom înfrunta totul și toată lumea.

Și draga mea bunică, care este mama mea în permanență, oferindu-mi o carte care îmi place, citind un articol din ziar sau chiar mă învață cum să fac mâncarea mea preferată, pe care numai ea o știe, așa că pot face Fiului meu.

Mulțumesc tuturor. Împreună creăm viitorul și cu toată dăruirea noastră, va fi un viitor din ce în ce mai bun și mai luminos! Ziua mamei, într-un fel, este un an nou. O perioadă în care, pentru mine, toate greșelile noastre sunt uitate și putem începe mai bine, mai puternic și mai înțelept.

Ziua fericită a mamei!