Ghid despre cum să intervievăm un babysitter sau un revelator pentru copilul tău

Mamele pentru prima dată pur și simplu nu știu cum să intervieveze un babysitter sau un autostop. Pur și simplu pentru că nu știm ce să cerem. Deci, astfel încât să nu vă simțiți neputincioși, iată cum să faceți interviul și în ce capcanele puteți cădea.

Intervievarea unei babysitter sau a unei fete de petrecere nu este ceva care să vină în mod natural, dimpotrivă. Este ceva ce înveți din timp și experiență. De-a lungul timpului înveți care sunt provocările în găsirea acestui tip de profesionist și ce să ceri pentru a identifica calitățile și problemele potențiale pentru fiecare bonă sau candidat majore.

Intenția mea în acest post este să ofer un ghid despre cum să intervievăm un babysitter sau un revelator pentru copilul tău și cum să nu cazi în cele mai comune capcanele prezentate de această căutare. Acest ghid mi-a costat o mulțime de experiențe bune și rele, așa că vreau să le transmit, astfel încât voi, dragi cititori, să nu treceți prin aceleași „bibelouri”.

[Related]

În primul rând, trebuie să înțelegeți că babysitter sau reveler este un profesionist și trebuie respectat ca atare. Ca în toate profesiile, există profesioniști buni și răi. Dar babysitting este deosebit de complicat să alegi, deoarece este o persoană care va cunoaște toată viața ta și familia ta, cineva care va trăi o perioadă lungă de timp cu toți și este cineva care va avea grijă de cel mai mare bine al tău. fiule.

Interviul și întrebările

Vă voi explica aici întrebările pe care nu vă puteți abține să le puneți. Nu vă fie frică sau rușine să vorbiți. Cel mai bine este ca totul să fie clar de la început, așa că fii cât se poate de sincer.

1. Cât timp funcționează babysitter?> Obligații babysitter și vedeți dacă acesta este profilul profesional pe care îl doriți.

Determinați stilul de viață

Un alt lucru pe care încercați să îl aflați în acest prim val de întrebări este organizația dvs. Ceva foarte important atunci când angajăm pe cineva pentru a avea grijă de un copil. De exemplu, este foarte mare responsabilitatea de a administra medicamentul copiilor și, prin urmare, trebuie administrate doze la timp și notate întotdeauna. Am văzut babysitter care nu se trezește pentru a da copilului antibiotice. Ce se întâmplă? Dacă nu scrie, poate uita și da aceeași doză de două ori, ceea ce este un pericol.

11. De ce ai plecat?
12. Ai un iubit?
13. Aveți copii? Câți ani ai?
14. Ce faci în timpul tău liber?
15. Îți este dor de obicei?
16. Este la timp?
17. Aveți probleme de sănătate?

Deja în acest al doilea val de întrebări vă stabiliți stilul de viață și încercați să anticipați problemele pe care le puteți avea cu acest babysitter. Vezi, a avea copii pentru mine este un lucru bun, deoarece știe cât de important este un copil pentru mama ei. Înțelege dragostea și știe să aibă grijă de un copil, după toate trebuia să aibă grijă de propriul ei. Dar la fel ca tine și cu mine, fiul ei va fi prioritatea ta. Pentru că pot provoca absențe precum întârzierea, înscrierea la școală, concediul medical și etc ... totul are două laturi ... „Cel mai bun dintre toate lumile” sunt niște copaci care au deja copii mai mari ca 15 și 18 ani. Sfatul meu este să analizez o persoană în ansamblu și niciodată ca un singur fapt.

18. Are o problemă cu câinii "> Definiți funcții

Când vine vorba de intervievarea unui babysitter sau reveler, una dintre prioritățile dvs. este să înțelegeți rolurile pe care este dispus să le îndeplinească, să lămuriți ce așteptați de la ea și cât de des. Vedeți că trebuie să vedeți ce este posibil în funcție de perioada ei de lucru. Am făcut o listă cu îndatoririle pe care le-am determinat când am avut o bonă care dormea ​​acasă. Desigur, acest lucru variază de la o persoană la alta, iar de la o casă la alta acest lucru este doar o sugestie.

* Curățați camera bebelușului de 2 ori pe săptămână
* Spălați-vă hainele separat și de mână - nu folosiți mașina de spălat și nici pentru a învârti (se aplică doar hainelor pentru copii)
* Are găleată și săpun special pentru copii și lasă în ordine
* Curatati jucarii 1x pe saptamana
* Curățați cada de fiecare dată după duș
* Faceți micul dejun, prânzul și cina - meniul convenit
* Împachetați geanta pentru școală
* Pune-l să doarmă
* Curățați mâncărurile pentru bebeluși și, dacă este posibil, ajutați cu gospodăria
* Spălați dinții
* Trebuie să luați haine care sunt depozitate și spălate la fiecare 3 luni
* Mergând luând ceea ce devine mic
Spălați pantofii
* Remedii
* Organizează-ți medicamentul, pune la punct ceea ce folosește și ce nu trebuie să țină organizat.

Treziți mâncarea

Am întâlnit o mulțime de babysitters care dau copiilor doar orez și taitei. De aceea este mai ușor și mai ușor de făcut. Sugestia mea pentru a rezolva această problemă atunci când intervievăm o bonă sau un stoker este să creăm un meniu și să îi rugăm să vă urmeze.

Atenție! În interviu, răspunsul pe care îl veți auzi cel mai des este „Pot să fac elementele de bază”. Asta nu înseamnă mare lucru pentru mine. Este posibil ca „elementele de bază” pentru ea să nu fie „elementele de bază” pentru tine. Sugestia de aici este să veniți cu un meniu la interviu și să vedeți dacă poate face ceea ce aveți nevoie.

Asigurați-vă că verificați dacă face cu adevărat ceea ce îi spune copilului dvs. și cum se adaptează la fiecare fel de mâncare. Dieta săracă sau săracă poate duce la multe boli, slăbiciuni și afectează creșterea.
Iată câteva sugestii și reguli cu care puteți fi de acord dacă nu doriți să faceți un meniu:

* Toate acestea trebuie să fie aburite sau la grătar. Prea multă salată și pui sau carne sau pește
* Nu pot face dulciuri, mâncare prăjită sau folosi zahăr.
* Orez și fasole întotdeauna proaspete
* Diverse legume și fructe (dacă nu faceți un meniu)
Întotdeauna fructe de desert
Nu pot da bomboane sau dulciuri sau bomboane prelucrate fără permisiunea mea
Pastează o dată pe săptămână și întotdeauna cu un sos verde ca broccoli.

Vorbim despre utilizarea telefonului mobil

Deja la intervievarea unui babysitter sau reveler, telefonul nu are nicio mențiune. Dispozitivul este un instrument de lucru bun pentru copii, dar trebuie să ai bun simț să-l folosești. Până la crearea încrederii în profesionist, telefonul este menit să trimită imagini despre cum face copilul dvs. pe parcursul zilei și mâncărurile pe care le mănâncă. Mama trebuie să aibă un canal de informație deschis cu bonă. Mai ales în primul moment. Până la urmă, părăsirea băiețelului nostru acasă și revenirea la muncă este unul dintre cele mai grele lucruri pe care trebuie să le facă o femeie astăzi.

Totuși, eliberarea telefonului poate determina bonă să acorde atenție doar telefonului și să-i părăsească copilul fără atenție și îngrijire. În timpul băii sau în locul de joacă, de exemplu ...

Combinați regulile generale

Atunci când intervievăm un babysitter sau un revelator, este de asemenea necesar să se precizeze că lipsa sau multe întârzieri nu vor fi acceptate. Asta pentru că te bazezi pe ea. Desigur, se întâmplă situații de urgență, dar bonă poate fi cea mai bună din lume, dacă lipsește prea mult nu o va face.

O altă mare regulă este „Combinat nu mi-a fost scump” și trebuie îndeplinită de ambele părți. Nu puteți combina ceva și nu vă împliniți. Cere-i să plece mai târziu sau să sosească devreme în mod repetat. Cereți-i să nu se relaxeze și să nu uite absențele de care are nevoie pentru a fi convenite în prealabil. Dădaca are nevoie de condiții de lucru uniforme, de respect, un spațiu al ei, cu pat, baie, mâncare și ușă închisă.
Sugestie de combinat:

* Ora sosirii și plecării
* Nu poate ieși din clădire cu copilul sau nu
* Are camera în camera lui
* Intri noaptea în cameră
Ora TV - Faceți activități precum spălătorie în timp ce el doarme >> Referințe false

Da! Nici măcar nu știam că există, dar da. Așadar, atunci când interviezi un babysitter sau un revelator, trebuie să fii conștient de acest lucru. Înțelegeți că este foarte ușor de făcut și este dificil de ridicat. Când sunați pentru a obține referințe (apel mereu), solicitați date specifice mamei și comparați cu cartea de muncă furnizată.

Nu este o garanție, dar este cel mai bun pe care îl poți face. De aceea, preferă întotdeauna recomandările persoanelor pe care le cunoști pe care le cunoști sunt prezente în viața copilului tău. Multe mame nu sunt prezente și nici nu știu dacă bonă este bună sau rea. Am primit deja recomandări minunate de la babysitters care erau pur și simplu nebuni. Am văzut mamele care vorbesc despre lăudări babysitters când știu că copilul este lăsat și mănâncă prost.

Deci, atunci când vine vorba de sesizare, cineva îl alege de la o mamă, știi care are același stil ca al tău. Deci știți că profesionistul pe care îl recomandă are șanse mari să urmeze același stil.

Atunci când selectați babysitters dintr-o agenție, nu credeți în agenție. Faceți singur interviul și cereți și lista de referință (mi s-a întâmplat deja, este incredibil cum poate părea).

[YouTube]

Atenție! Referințele trebuie să fie recente, referința de acum 10 ani sau 5 locuri de muncă nu este bună. De asemenea, acordați atenție candidaților care spun că ultimii lor șefi și-au schimbat toți părinții. Unul se întâmplă trei este un semn de avertizare.

Sper că această postare la intervievarea unui babysitter sau a unei fete de petrecere te va ajuta să găsești babysitter-ul perfect pentru că ea există. Am avut experiențe groaznice și grozave. Dar nu uita niciodată că nimeni nu înlocuiește timpul pe care îl ai cu copilul tău. Acești profesioniști când sunt buni sunt foarte valoroși, așa că tratați-i cu respect și profesionalism. Aceasta este o muncă grea și necesită multă dragoste.

Saruturi si pana data viitoare.