Ghid absolut cu privire la modul de a ridica un brat rasfatat

Fiul tău este răsfățat. Ce acum? Poți să ridici o zdrență stricată? Sigur că da! Nu este niciodată prea târziu. Să trăiești cu copilul tău poate fi mai ușor și poți asigura un viitor mai fericit pentru el. Iată cum se face aici!

Este posibilă creșterea unui stricat răsfățat. Oricât de răsfățată ar fi. Cel mai important pas este să recunoști că copilul tău devine o prostie răsfățată și să presupui că undeva pe parcursul creșterii ai spus mai multe „da”, ai dat mai multe cadouri și ai impus mai puține limite decât ar trebui. Sunt sigur că sunt în această categorie de mămici. Femeile care se topește când își văd fiul și consideră că este aproape imposibil să îi spună nu.

Aceasta este, întâmplător, o luptă constantă în interiorul casei mele și în interiorul meu. Știu că a face copilul meu un zgârcit răsfățat nu-l va face decât să-l rănească. (Vezi mai multe despre acest lucru în acest post aici, unde cercetările pentru a scrie-o mi-au deschis ochii!) Așa că astăzi sunt mai restrictivă și impun mai multe limite. La urma urmei, mi-am dat seama că impunerea limitelor este un act de iubire, mai mare decât simpla cedare.

[Related]

Deci, dacă sunteți ca un unt topit și citiți această postare, felicitări! Faci deja primul pas pentru a-ți face copilul și tu, o persoană mai bună. Acum, să facem pașii pe care îi puteți face pentru a ridica o zgarietoare răsfățată:

Adăugați nu în vocabularul dvs.

Este timpul pentru tine să începi să înveți copilului tău conceptul de „nu”. Desigur, este plictisitor și va genera cu siguranță multe chinuri și lupte în interior și în exterior. Dar este de dragul lui. Dacă poate face tot ceea ce copilul tău nu va înceta niciodată să fie un zgârcit.

Nu spun să spun nu la absolut totul. Dar pentru lucrurile pe care nu ar trebui să le facă, ci pe care le-ai dat întotdeauna pentru orice motiv. De exemplu: un căruț suplimentar, un popcorn suplimentar, lăsați-l să se oprească în timp ce vorbiți cu altcineva sau aruncați bule de săpun în interior. Acestea sunt doar exemple. Dar vă puteți face o idee, nu?

Aveți multă răbdare.

Îngrădește-te folosindu-te de nu vine tentative și scandaluri. Orice copil răsfățat sau nu stricăciuni din când în când. Cu toate acestea, atunci când copiii sunt răsfățați și, prin urmare, nu sunt obișnuiți să audă „nu”. Tantrele vor fi mai mari, mai greu de controlat și mai frecvente, cel puțin la început. Așa că pregătește-te și gândește-te că după această fază de adaptare viața ta și viața copilului tău vor fi mult mai bune.

Utilizați tehnica „Dacă tu… atunci poți…”

Dacă îți termini temele acolo poți să te joci cu iPad-ul tău.” Copilul tău trebuie să înțeleagă că totul are timpul său și că trebuie să-și îndeplinească responsabilitățile înainte de a putea juca sau viziona televizorul. Prin urmare, utilizați tehnica de: „Dacă faceți…. oh da, poți… ”pentru a ridica un zgârcit.

Fii consecvent

Nu este nimic mai important decât menținerea consecvenței atunci când crești un zgârcit. Ea trebuie să înțeleagă regulile și să-și dea seama că, indiferent de ceea ce face, nu vei ceda. Rolul copiilor este să încerce să-și provoace părinții și să câștige spațiu, dar este rolul nostru să stabilim limite astfel încât să poată diferenția dreptul de greșit, astfel încât să își poată controla impulsurile și să știe să trăiască împreună în societate. Sunt motivați să își urmărească obiectivele și să le aprecieze realizările și lucrurile.

Gestionați așteptările

Unul dintre lucrurile care vă pot ajuta zilnic și copilul în această fază de adaptare este gestionarea așteptărilor lor. Îi explici pur și simplu cum va fi ziua, care vor fi obligațiile sale și la ce se poate aștepta. De exemplu: când te duci la supermarket, avertizează deja că mergi acolo doar pentru a cumpăra ceea ce lipsește acasă. Că vă așteptați să nu vă ceară să cumpărați orice nu aveți nevoie pentru că nu îl veți cumpăra indiferent ce face. În același timp, într-un mod care îl ajută, cum ar fi să-i ceri să culeagă mere la supermarket - copiilor le place să ajute și să se simtă utili. De asemenea, cu această ocupație, el tinde să se concentreze mai puțin decât ar dori să cumpere mai mult.

Cu aceste explicații în minte, fiul meu pleacă deja din casă cu așteptarea că nu va primi nimic de la tine și va fi pregătit. Aceasta este o modalitate de a evita atacurile și scandalurile atunci când spuneți „nu” în magazin. Până la urmă, el știa deja, nu-i așa ">

Nu mai cumpărați lucruri inutile

Sunt una dintre acele mămici care cumpără mai mult decât ar trebui pentru copilul ei. Întotdeauna apare ceva care justifică achiziția pentru mine. De obicei mă gândesc la zâmbetul de pe chipul lui mic când vede acea jucărie nouă. Problema cu aceasta este că mă gândesc doar la satisfacția lui pe termen scurt și nu la educația lui de lungă durată. Justificările mele sunt:

  • promovare
  • lansa
  • Foarte misto
  • de învățământ
  • Ceva drăguț
  • Nu are asta ...

Nu știu dacă este diferit cu tine. Dar acestea sunt justificările pe care le dau mereu iubitului meu atunci când se luptă cu mine pentru a-i cumpăra lui Thomas o mulțime de jucării.

Până la urmă, are dreptate. Thomas nu mai are nevoie de jucării. Abia se poate juca cu tot ce are. Deci, fii sincer și cu tine, copilul tău are nevoie de altceva, va face cu adevărat diferența pentru el?

Respectă-ți regulile. Regulile nu sunt deschise dezbaterilor.

După cum am spus, educarea copiilor răsfățați este mai dificilă. Sunt obișnuiți să aibă totul la fel. Tocmai de aceea, trebuie să fii mai asertiv decât de obicei. Nu există loc pentru dezbatere sau discuții. Regulile sunt regulile și sunt făcute pentru binele tău și pentru siguranța copilului tău. Așadar, nu uitați niciodată dacă ora de culcare este la culcare, ora de baie este ora de baie și „nu” nu. Nu vă lăsați păcălit de fraze de genul „Doar cinci minute în plus” sau „Mama vă rog să fiți atât de frumoși” sau mai rău: „Dar vreau!”. Poate părea greu, dar lucrezi astăzi pentru a-ți face copilul mai fericit pentru tot restul vieții.

Nu vă cereți scuze pentru frustrări

Este ceva instinctiv al mamelor „unturi topite” ca mine. Când spui nu unei jucării noi sau a tot ce știu că își doresc copiii și că nu poți pleca, mamele ne simțim vinovați că nu le putem adăposti și astfel îi facem să strige în frustrare sau tristețe. Apoi veniți: „Îmi pare rău iubirea mea, dar nu puteți conduce mașina”

Vei înțelege ... Mămicile ne simțim vinovați că refuzăm cele mai nebunești solicitări ale copiilor, chiar dacă știu că este pentru binele lor. Vedeți doar ochiul acela plin de lacrimi care este gata, acolo ne cerem scuze. Cred că de aceea este atât de greu să ridici un stricat. Oricum, opriți-l! Nu te simți vinovat pentru asta ești atent și îl protejezi. Ar trebui să ne simțim vinovați dacă nu ne-am face griji. Și nu este cazul.

Motivați-l să obțină lucruri

Câștigarea unei mâini sărutate nu este bună pentru nimeni. Gândește-te, copilul tău primește un cadou de ziua lui de ce? Doar pentru existent?

Fii atent la lecția pe care i-o dai: nu trebuie să mergi după lucrurile dorite, totul îți va cădea în poală. Nu trebuie să-l câștigi, nu trebuie să mergi după el pentru a obține nimic, ci doar există.

Acesta nu este modul în care funcționează viața. Deci, copilul tău nu trebuie să învețe așa de rău. Începe să-l facă să lucreze pentru a merita ceea ce își dorește. El va fi mult mai motivat și mai rezistent în viața sa pentru acest lucru. Îți vei valora mult mai mult realizările, îți vei descurca mai bine frustrările și, prin urmare, vei fi mult mai fericit.

Nu încurajez munca copilului. Am făcut însă o listă de sugestii pentru recompense și reduceri pe care le puteți aplica acasă. Vedeți fiecare familie în mod diferit și fiecare dintre noi vede un ajutor acasă ca o obligație a fiecăruia și a altora ca un plus care poate fi răsplătit. Deci, zic din nou că acest tabel conține sugestii.

Faceți clic aici pentru a descărca foaia de calcul!

# Iată Sfatul: Nu uitați: Indiferent de valoarea pe care o puneți, trebuie să respectați acordul!

Nu uitați că copilul dvs. a „lucrat” pentru acești bani, adică este al lui. Așadar, dacă se întâmplă să împrumutați bani de la copilul dvs. pentru a plăti pizza duminică, trebuie să-i dați înapoi! „- Bianca Arcangeli

Învață-l cum să aibă grijă de lucruri

Fiul tău trăiește aruncând lucruri pe podea, spargând jucării ... Da, sunt în favoarea luării a tot ceea ce distrage sau rupe ca un prim pas în creșterea unui zgârcit. Avertizați că, dacă va sparge, nu va câștiga altul și că va fi fără. De fiecare dată când va avea mai puțină jucărie, va veni un moment în care va învăța. În acest caz, depozitați jucăriile undeva pe care nu le vede și pe măsură ce se comportă vă veți întoarce.

Bună mami, asta este. Sper că v-a plăcut sfaturile pentru creșterea unui brat rasfatat. Dacă tu însuți cu sfaturile încă mai crezi că ai nevoie de ajutor pentru educarea celui mic. Faceți clic pe acest link aici: www.filhoscomportados.com și urmăriți o nouă serie de videoclipuri realizate doar pentru a vă ajuta cu această fază.

Viața ta poate fi mai ușoară și copilul tău poate înțelege limitele doar făcând-o așa cum trebuie. Verifică-l ca în noua serie web!

Sarutati si ne vedem data viitoare si amintiti-va ca sunt aici pentru tine!