Faceți această simpatie și calmați un copil neliniștit - videoclip

Calificarea unui copil neliniștit are uneori nevoie de puțin ajutor mistic! Ce zici de o simpatie pentru asta? Să încercăm acum!

Un copil agitat, este multă muncă. Pare a fi neobosită și este greu să o duci oriunde!

Doar așa aveți o idee că un copil neliniștit devine prea obosit. Am citit în condițiile în care un copil poate avea forma fizică echivalentă a unui sportiv. Așa este! A plecat în statul Sao Paulo. Pentru cei care doresc să verifice articolul urmează link-ul.

„Ei (copiii) au o stare fizică comparabilă cu cea a sportivilor de înaltă performanță” - Statul São Paulo

Așadar, imaginați-vă un copil neliniștit! Așa că am decis să împărtășesc cu voi o simpatie care mi-a trecut când Thomas era foarte tânăr. Oricine dorește să poată viziona videoclipul aici sub canalul de youtube!

Ți-a plăcut? Îmi place să fac conținut care ajută mamele adevărate. La fel de mult pentru mamele care nu cred în simpatie sau care preferă să știe mai multe sfaturi științifice despre cum să aibă un copil comportat și independent. Fac o nouă serie web! Vorbind despre comportament, temperamentele și miturile disciplinei pe care le cădem tuturor mamelor.

Experiența mea pe care o cunoașteți ... Thomas a avut o fază foarte dificilă, în care am disperat și așa am învățat câteva lucruri de la studii și profesioniști specializați. Un copil neliniștit are nevoie de încurajare pentru a se comporta bine. Dar, vă asigur că este posibil și chiar îl am pe Thomas ca dovadă.

Așadar, pentru a împărtăși descoperirea mea am creat seria. Completați înregistrarea de mai jos și urmăriți seria gratuită acum!

Saruturi si pana data viitoare