Starea schimbului de lapte pentru copii și alergii cauzale

Săptămâna trecută a apărut o poveste în UOL care denunța schimbul de mărci de lapte pentru bebelușii cu alergie la proteine ​​din lapte în districtul federal. În teorie, acest schimb a fost făcut printr-un proces de ofertare. În cazul în care laptele de marcă N eocate a fost înlocuit de marca Amix, provocând diverse reacții alergice la copiii care au consumat acest lapte special.

Costul fiecărei cutii este de 150 până la 200 de real și durează în jur de 3 zile. Ceea ce face ca costul lunar să fie exorbitant. Pentru a ajuta, guvernul oferă lapte familiilor care au nevoie pentru copiii lor. Cu toate acestea, după schimbarea semnelor, copiii au început să aibă constipație, dificultăți de respirație și erupții grele pentru scutec.

Înainte de schimbul de schimb, mamele nici măcar nu au fost avertizate. Au aflat doar când au ajuns acolo și au văzut că laptele se schimbă. După ce au dus copiii la medicul pediatru și i s-a interzis consumul de lapte distribuit, mamele s-au plâns și răspunsul pe care l-au dat a fost deja așteptat: nu putem face nimic.

Lipsa de respect față de copiii din Brazilia crește. Ceva care trebuia să ajute mamele și să îi facă pe copiii mai sănătoși a sfârșit prin a răni sănătatea celor mici, iar ajutorul promis nu mai există.

Și acum se vor alătura și celelalte state la acest schimb? Care sunt șansele ca această ofertă să fie legitimă?

Ministerul Sănătății spune că a aprobat schimbul, dar la ce preț? În opinia mea, orice lucru care aduce un profit este justificat pentru ei, chiar dăunând populației. Dar în ce măsură va continua acest lucru? Acum, chiar și copiii noștri plătesc deja un preț real pentru sănătatea lor.

Sursa: UOL