Alegeți aplicația VERDE!

Fetelor, astăzi voi vorbi puțin despre o alternativă foarte gustoasă și sănătoasă, pe lângă faptul că este un mare aliat al dietei, mărul verde.

Este o sursă de proteine, vitamine, minerale și fibre, precum și eficientă împotriva tulburărilor digestive și a nivelurilor scăzute de colesterol bun. De asemenea, reglează nivelul glicemiei și îmbunătățește pofta de mâncare (sațietate). Este bogat în vitamina C și o sursă de flavonoide. Flavonoidele și vitamina C acționează ca antioxidanți și eradică radicalii liberi care afectează și îmbătrânesc celulele. Este bogat în fibre solubile, încetinește absorbția zaharurilor în intestine, cu efect prelungit.

Mărul verde de post te ajută să slăbești, are doar 80 de calorii și este bogat în fibre pentru a lupta împotriva foamei. Stabilizează nivelul zahărului din sânge, ceea ce este important pentru diabetici sau persoanele cu risc pentru diabet.

Studiile arată că femeile care mănâncă un mere verde cu post sunt mai puțin susceptibile să dezvolte diabet de tip 2. Medicii recomandă 28 de grame de fibre pe zi, iar un măr verde oferă cinci grame de fibre dietetice. Această sumă aplicată postului facilitează munca organismului pentru restul zilei.

Caută asistență de la un profesionist pentru a determina cantitatea și perioadele ideale de consumat în funcție de nevoia și scopul tău.

Pupici!

Gil