Layette: Articole care nu pot lipsi oricum

Când este timpul să îți alungi copilul, lista pare interminabilă și nu știm niciodată de unde să începem. Așa că am decis să fac o listă cu ceea ce nu poți lipsi deloc.

E foarte mult trousseau acolo. Dar acesta are cele mai importante elemente. Lucruri pe care nu le poți lipsi niciodată în ținuta ta, care îți vor face viața mai ușoară cu noul tău copil.

1. Saci de cereale

Acesta este cadoul meu preferat pentru viitoarele mămici de la dușul pentru copii #ficaadica. Nu este nimic mai util decât această mică pungă de grâu dintr-un strat. Crampele sunt interminabile și această pungă se rezolvă în câteva secunde. Apropo, în fiecare zi înainte să-l pun pe Thomas să doarmă, m-am pregătit și am urcat cu ea. Când am uitat că a fost un murmur până mi-am amintit că geanta lipsea. Adică piesă indispensabilă pentru orice ținută.

2. Scutec de pânză și stoc de hârtie schimbătoare

Desigur, scutecele din stofă sunt un element destul de de bază, dar vei folosi mai mult decât ai putea crede. Acest lucru este foarte murdar la burp și mai ales dacă copilul tău se regurgitează. Așadar, investește în cantitate, fără biblie. Acest lucru se vinde în cutii și nu este scump. Dacă doriți să economisiți bani, puteți merge la Brás și să cumpărați cu metru. Vă recomand să faceți 3 dimensiuni:

  • Capac pentru schimbător, cu elastic - Când ești băiat, cumpără cel puțin 6. Băieți, ai obiceiul să ne scăldăm în momentul schimbării.
  • Gura Scutecului - Un pătrat mic pe care să-l poarte în buzunar.
  • Scutec - un pătrat mare care să vă acopere atunci când alăptați, spălați și încă o mie și una de utilități.

Apropo, plusul acestor scutece din stofă este că sunt ideale pentru îndepărtarea machiajului când copilul tău va crește.

3. Sticle pentru copii cu capac

Flaconul pentru copii este greu de curățat și folosești foarte mult. Mai ales dacă opriți alăptarea înainte de 6 luni sau dacă nu alăptați. Pentru a fi mai practic, laptele pentru prepararea formulelor și alimentarea cu sticle este foarte mare. Deci, cred că în jur de 6 este un număr bun.

Pentru că subliniez coperta "> Tot ceea ce trebuie să faci în al doilea trimestru de sarcină

4. Curățarea sticlei și a sterilizatorului cu microunde

Veți avea puțin timp pentru a dormi deja, așa că orice lucru care vă ajută să îl păstrați curat este binevenit. Buretele pentru curățarea sticlelor este un lucru pe care nu am vrut să-l cumpăr în trousseau, deci pentru ce? Puteți folosi bucșa, nu? Deci nu. Durează mult mai mult. Asa ca face-ti viata mai usoara. Nu este nevoie să cumpărați de la orice brand pentru bebeluși, orice magazin alimentar rezolvă.

Sterilizatorul cu microunde este esențial. Rapid, practic și nu atât de scump. Pui totul acolo și în 3 minute, asta este. Electricul este o pierdere de bani, iar sterilizarea în apă durează mai mult decât riscul de a fi ars. Din nou, gândește-te să-ți ușurezi viața când vine vorba de set.

5. Muzică sau sunet ambiental

Nu există nimic mai relaxant pentru un bebeluș decât sunetul ambiental sau un ton de dormit. Nimeni nu-și amintește să fi pus-o în trousseau, dar este ceva ce-ți va fi dor chiar în prima zi acasă. Așadar, investește într-o mașină ipod, CD sau sunet ambiental. Nu este scump și face diferența.

6. Baby Sitter

Desigur, ce monitor pentru bebeluși se află pe lista voastră trousseau. Dar am vrut să-l pun aici, pentru că cred că sitter-ul camerei, deși este mai scump, merită. Noi mamele suntem ființe preocupate de natură, încă o mamă când este primul copil. Văzându-le pe ecran aduce o pace mai mare ...

7. Inhalator

Dumnezeu dorește să nu-l folosești niciodată. Dar dacă este necesar, adăugați acest articol în lista dvs. de trousseau. Cu aer uscat iarna și calitate a aerului proastă în orașele mari vara. Inhalatorul este chiar pentru prevenire. Întrucât este dificil să alegi și să ai dreptate, intenționează să-l cumperi înainte de a se naște copilul tău.8. Scaun vibrator

Acesta este un lucru util pentru viața de zi cu zi. Își liniștește copilul rapid și este minunat să te iei cu tine în jurul casei. Nu este chiar atât de scump. Merită să investești, să-l ai mereu aproape de liniște pe tot parcursul zilei. Pur și simplu nu cădeați în capcană cu cumpărarea acelui super modern care se balansează în multe feluri. Am câștigat, am folosit și simplul care vibrează doar este mult mai eficient. Chiar și pentru că, electronica nu arată, dar este foarte puternică și rapidă. Deci, nu cheltuiți bani pe lucruri inutile din setul dvs., veți avea lucruri mai importante pentru a cheltui mai târziu, cum ar fi școala ...

9. Confortul bebelușului

Cel mai bun este când puteți lăsa o bază în mașină și o puteți ancora în coș și invers. Nu găsesc copilul practic, confortabil, de purtat. Este grea și mare. Așadar, nu puteți să vă luați deloc de braț și nici să faceți o săritură rapidă în supermarket (pentru asta folosiți slingul). Deși este folosit pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece bebelușul crește și se simte repede inconfortabil, este o necesitate în ținută pentru cei care vor ieși cu copilul. Este mult mai sigur pentru el și de aceea trebuie folosit. Nu ieși cu copilul în poală, vezi! Siguranța mai întâi.

10. Geantă pentru copii

O poșetă concepută pentru mame este uimitoare și aproape imposibil de găsit. Există un milion de astfel de genți de mână pe piață, dar trucul este să îl găsești pe cel care să funcționeze pentru tine. Astăzi, am găsit o geantă pe care o iubesc. Nu este un brand foarte celebru, dar începe să fie. Se numește MZ Wallace. A fost o poșetă făcută pentru mame triple, la pachet cu buzunare și fermoare inteligente, are loc pentru absolut orice. Acesta nu este un post plătit care nu este văzut, ci doar o constatare a mea.

Era o poșetă concepută pentru viața de zi cu zi a femeilor din New York și, dacă există ceva ce îmi place, este un lucru inteligent și bine gândit. Voi da chiar și link-ul magazinului, nu știu dacă se vinde aici în Brazilia, dar pentru cei care călătoresc, merită văzut. A mea, doar ca să vă fac o idee, are 12 buzunare, plus o geantă în plus, un cârlig cheie și este rezistentă la pete și apă. Loc pentru card, ochelari, stilou și etc ... Acest brand a câștigat un miliard de premii, dar aici nu a auzit nimeni. Acesta din imagine, este următorul meu vis al consumatorului.

11. Pompă de sân

O pompă de sân bună este importantă pentru seteta celor care decid să alăpteze. Puteți închiria unul sau cumpăra. Important este că adaptați pompa. Eu, pentru prima dată, am urât bomba lui Avent, dar am iubit-o pe Medela. A lua lapte este important chiar și pentru a nu bloca sau pentru a-ți stimula organismul să continue cu producția de lapte.

12. Lenjerie postpartum

Această lenjerie este mai mult decât delicioasă de purtat. Apropo, am purtat chiloții care țineau burtica mult timp mai târziu. Este foarte confortabil și te face să te simți mai bine, mai sigur, ca să zic așa ... În set, puneți deoparte o ședință pentru dvs. și puneți aceste piese pe listă. Sutienul care alăptează este practic, mare, plin de sprijin și cu o deschidere în față, este singura piesă posibilă pentru cei care decid să alăpteze. Aveți în vedere să cumpărați încă câteva, deoarece acestea se murdăresc foarte mult.

Ei bine, asta este mamele, cu aceste piese în ținuta ta totul va fi sub control și te vei simți mai în siguranță. Adăugați o doză bună de rutină și veți vedea că totul va fi mai ușor decât v-ați imaginat.

O săptămână frumoasă tuturor!