Interviul mamei - Gabriela Von Gal Partea a II-a - direct de la Berlin

Oamenii mult așteptați urmează a doua parte a interviului nostru din Berlin, Gabi Von Gal:

Într-o zi pe verandă am aruncat un gând în univers ... oh, cât de frumos ar fi să lucrez după colț, cineva care m-ar accepta însărcinată cu un salariu mai bun decât ultimul.

Chan Chan Chan !!! Într-o zi am primit un mesaj prin XING, o rețea de socializare similară cu Linked.in folosită pe scară largă aici, în Germania, sunându-mă pentru un interviu. Unde? Acasă, la Babbel, axat pe cursuri de limbi online, pentru Country Manager Brazilia. Și așa a fost, m-au acceptat însărcinată, am lucrat de acasă din iulie până în noiembrie, având dreptul la nopți de 30 de minute acasă și la masa de prânz pregătită de soțul ei. Am început să cred mai mult în aruncarea viselor în univers ... de ce devin realitate!

Amintiți-vă că la începutul textului am comentat că sunt sigur că vreau să-mi am copilul în Brazilia "> Aici, în Germania, rata Cesarea este foarte scăzută și fac totul pentru a vă asigura că aveți o naștere normală și numai în cazuri speciale apelează la Cesarea. Și vă oferă o mulțime de informații care m-au făcut foarte sigur. Și acolo am mers la centrul de naștere „geburtshaus-charlottenburg”, când mergeți la un centru de naștere, aveți un Doula doar pentru voi, care vă însoțește pe tot parcursul sarcinii până la naștere. Din nefericire, la mijlocul celei de-a șaptea luni de sarcină, a trebuit să încetez să muncesc și să mă odihnesc din lipsă de lichid amniotic și Lola încă stătea. Iar pentru nașterea normală fără riscuri în camera de naștere, a trebuit să se întoarcă. În această zi m-am dus la medicul ginecolog și ea m-a sfătuit să am livrarea la maternitate, deoarece aveam puțină apă și încă stătea, probabilitatea riscurilor să fie mai mare. Pleacă frustrată și plângând, pentru că a conceput deja nașterea perfectă, în apă, copilul ieșind la înot ... dar în realitate nimic nu este modul în care ne imaginăm sau dorim nu este adevărat "> Am ajuns acasă în jurul orei 11 pm, la 1:30 am început să simt o durere de spate și așa s-a intensificat, iar la 2:30 simt un jet picurând pe pat, roz și se trezesc Dudu, dragoste, geanta izbucni, îmi amintesc de el sărind de bucurie, pentru că Lola voia să se nască, era timpul, în zorii zilei de 3 ianuarie și nu pe agenda zilei de 15! A fost liniștit SUPER, am făcut un duș, m-am trezit cu mama și am plecat la maternitate. Am ajuns acolo în jurul orei 3:30 și în jurul orei 6:30 m-am dus în sala de operație, eram foarte îngrijorat de anestezie, faimosul Raqui, că dacă anestezistul lipsește de un nerv pot apărea reacții adverse foarte grave ... Am fost foarte încordat pentru cameră și m-am liniștit doar când Dudu a intrat în cameră și m-a ținut de mână. Sentimentul a fost foarte ciudat, am simțit zeci de mâini tremurându-mă, tremurând, a fost un moment în care am știut că este ultimul remorcher, când m-am uitat la Dudu și am spus: Ea va naște: și atunci am auzit Buá foarte tare, nu am cuvinte să Descrieți sentimentul ... am plâns și ea a intrat direct în brațele soțului meu și mi-a deschis ochii pentru a o întâlni pe a mea.

Lucrul mișto și, cu siguranță, cel mai bun lucru care se poate întâmpla într-o cezariană, este că aici nu-l scot pe copil din brațe nicio secundă, dacă totul este în regulă. M-a dus în brațele mele în camera de recuperare, peladinha s-a înfășurat doar în prosop și a supt 20 de minute. Am simțit feminina sacră. Devenisem mamă. Cât de frumos, ce binecuvântare, cât de puternică. O dragoste care nu se poate măsura.

Am fost la spital 5 zile din cauza cezariei și pentru Doulas să mă învețe cum să alăptez. Experiența a fost uimitoare, o echipă minunată de doulas și medici. Lola nu a mers o dată la creșă, nu a făcut baie, care și-a schimbat primul scutec a fost Tatăl însuși. Și asistentele au cerut permisiunea să o poată examina. Aici predomină contactul cu pielea mamă-copil. Pot spune că am avut cu siguranță o „Cezareea umanizată”. Am avut foarte multă durere, dar puterea vine atunci când ne uităm la micuții noștri nu este cu adevărat ">