Interviul mamei - Gabriela Von Gal Partea I - Direct de la Berlin

Băieții de azi am luat ceva mai mult să postez pentru că mă așteptam ca o mamă foarte specială din Berlin să-i trimită povestea, așa că aici merge:

Buna ziua dragi cititori,

În primul rând, aș dori să îi mulțumesc Biancăi, pentru invitația de a scrie astăzi pe Blog Mother.
Sunt Paulista, dar locuiesc la Berlin de 8 ani. Am 31 de ani și sunt mama Lola, născută la Berlin pe 3 ianuarie 2014.
Sunt aici să mă raportez despre cum a fost să fii gravidă într-o altă țară, despre experiența mea de naștere și despre cum este să fii mamă în afara Braziliei. Departe de familie, fără ajutor de la nimeni.

Astăzi voi raporta despre sarcina mea:

Am aflat că sunt însărcinată cu o zi înainte să călătoresc la Sao Paulo pentru muncă. Am fost directorul de publicitate pentru o companie germană concentrată pe piața de conținut Fashion and Lifestyle axată pe piața braziliană, așa că la fiecare 2 luni am fost în São Paulo.
Și azi dimineață m-am trezit, m-am uitat la sâni și am simțit ceva diferit, umflat și m-am dus, fără să-l avertizez pe soțul meu Eduardo, să cumpere testul. Îmi amintesc teama de a fi din nou negativ și de a mă simți frustrat încă o dată. Când am văzut rezultatul pozitiv, mi s-a părut o minciună, alergând plângând de bucurie și frică în același timp, mi-am îmbrățișat soțul și am sărit de bucurie, dar mărturisesc că am făcut testul de farmacie de două ori pentru a fi sigur, pentru că eram deja aproximativ 3 ani încercând să rămână însărcinată și de fiecare dată a fost o frustrare când testul a fost negativ.
Pe lângă testul de farmacie am vrut să merg la spital pentru a face testul de sânge și am întâlnit o persoană pe jumătate grea, femeia a întrebat: dacă ați făcut testul de farmacie și a dat pozitiv de ce sunteți aici "> inutile și am vrut mereu să aibă o naștere normală, așa că am mers după una care nu a programat nimic ...
Părăsind biroul eram sigur că vreau să-mi am copilul în Sao Paulo, la Pro Mater cu Dr. Slim.
Mă duceam la întâlniri deja simțindu-mă ca o femeie nouă și super fericită, deoarece în Germania, atunci când lucrezi la un contract nedeterminat, poți lua 2 ani de concediu de maternitate și ai putea să te întorci în aceeași poziție. Întrucât timp de 12 luni primești 65% din salariu, deci s-a făcut. Aș putea avea grijă de fiica mea timp de 2 ani în liniște și să mă dedic maternității. Dar fetele, din păcate, visul devenea cu totul altul decât realitatea pe care mi-am imaginat-o.
După 10 zile în Sao Paulo, de afaceri, am ajuns la Berlin, iar șeful meu mi-a dorit cu adevărat să merg a doua zi la ora 10:00 pentru o întâlnire generală cu echipa. Eram epuizat și tot trebuia să mă întreb cum îi voi spune, până la urmă am fost șeful departamentului meu. Mi s-a părut ciudat de ce mă va lăsa în mod normal să mă recuperez de la Jetleg, dar a insistat și acolo am fost a doua zi pentru întâlnire. Și atunci a explodat bomba ... din senin ... dintr-odată ... lumea mea s-a prăbușit ... toată lumea a fost concediată și compania se închidea ... și eram însărcinată acolo ... eram plin de noi contracte în mână și trag brusc covorul fără nu mai puțin ... și așa a fost începutul sarcinii mele ... eram șomer, dar îmi făceam viață și aveam să fac orice pentru noi 3. Eu, fasolea (porecla vremii) și soțul meu. Dar imaginați-mi starea… mi-a fost teamă, am plâns, am fost foarte stresat, după toate am fost în companie aproape 3 ani și am făcut o carieră foarte mișto.