Interviu cu Bella Falconi

Blogul Mother in Day a mers după Bella Falconi pentru a discuta cu ea despre sarcina și rutina ei sportivă.

Bella Falconi răspunde la mai multe întrebări despre sarcina ta și viața ta sportivă în acest interviu realizat de Blog Mother in Day. Vezi cât de mult!

1. Era planificată sarcina?

Bella Falconi: Sarcina mea era planificată, dar nu mi-am dat seama că va fi atât de rapid. Am rămas mai întâi însărcinată, pe luna de miere.

2. A fost ușoară sarcina ta?

Bella Falconi: A fost foarte liniștit, mulțumesc Domnului. Nu am avut greață. Doar prea mult dormi la început, ceea ce este normal.

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

3. Care simptome de sarcină te deranjează cel mai mult?

Bella Falconi: Dormiți, fără îndoială ... până la urmă greutatea burticii a deranjat să doarmă și ea.

4. Când ai rămas însărcinată te-ai întrebat câtă iubire ai simți pentru Vicky? Sau a fost o surpriză?

Bella Falconi: Nu ne imaginăm niciodată, suntem mereu surprinși de dimensiunea acestei iubiri inepuizabile care crește pe zi. Fără îndoială că crește o dată cu coexistența.

5. Viața ta s-a schimbat foarte mult în timpul sarcinii Bella Falconi: S-a schimbat în bine. Astăzi prioritatea mea este fiica mea. Sunt o persoană completă și mai fericită, fără îndoială. Ea a adus o scânteie în viața mea pe care nimic din această lume nu ar aduce-o.

6. Când te-ai întors la antrenament?

Bella Falconi: la 40 de zile de la naștere, când medicul meu m-a eliberat.

7. Ai alăptat?

Bella Falconi: Din păcate, nu am putut. Fiica mea nu a luat deloc sânul, pentru că am sfârcul inversat și i-a fost foarte dificil, chiar și cu sfârcul din silicon. Laptele meu s-a uscat în 2 luni pentru că nu am avut stimul, chiar dacă am folosit pompa aproape toată ziua. Pentru mine a fost foarte traumatizant, am crezut că este automat, copilul s-a născut și mama a alăptat curând, dar nu a fost chiar așa ...

8. Ai luat suplimente când ai rămas gravidă? Cum ar fi vitaminele, creatina, BCAA sau shake-urile de proteine?

Bella Falconi: am folosit vitamine prenatale și WHEY recomandate de nutriționistul meu în sarcină. Acesta este un lucru delicat și nu există nicio modalitate de a da sfaturi, cel mai important este ca fiecare femeie să-și asculte medicul și să-i urmeze sfaturile. Suplimentele trebuie evaluate și recomandate numai de către medic sau nutriționist.

9. Când te-ai îngrășat în timpul sarcinii?

Bella Falconi: 15kg

10. Ai avut dorințe?

Bella Falconi: Mixt cald și nutella

Vedeți mai jos și cumpărați haine frumoase de mami Gym la alegere:

[Looklink - Vitrina Widget # 57330 - ÎNCEPE…

... END]

11. Ai suferit de vergeturi "> Bella Falconi: Am folosit multă cremă. Nu am primit vergeturi

12. Cât timp a durat să slăbești?

Bella Falconi: Cam 5 luni

13. În timpul sarcinii v-ați antrenat "> Bella Falconi: Am antrenat întreaga sarcină, cu eliberare medicală corectă. Antrenamentul a fost practic funcțional, fără prea multă încărcare și temperatura corpului și a bătăilor au fost mereu monitorizate.

14. Livrarea dvs. a fost normală sau prin cezariană? Dacă era normal, ai făcut vreo pregătire, cum ar fi orele? A fost ușor? Dificil?

Bella Falconi: A fost normal și am avut dreptate 27 de ore în muncă și 1 oră de muncă activă până la nașterea ei. Nu a fost ușor, dar aș face-o din nou. Nu am făcut nicio pregătire specială, în afară de exercițiile de bază recomandate de pilates.

15. Cum te descurci cu Vicky? S-a schimbat rutina de antrenament?

Bella Falconi: Da, în aceste zile nu am timp să stau la sală ca înainte ... așa că încerc să optimizez acest timp la maxim! Fac o mulțime de bi-seturi și circuite. Mallet 4 X săptămână în zilele noastre. Înainte era 6x. Am o persoană care mă ajută cu Vicky în timpul zilei, dar sunt și îmi dau seama să fiu o mamă prezentă. Nu renunț să lucrez acasă doar ca să fiu mereu lângă ea. Mă agit atât de mult de Vicky și de ea.

16. Antrenează același lucru acum sau antrenamentul tău a trebuit să se schimbe pentru a-ți potrivi corpul postpartum "> Bella Falconi: Antrenamentul meu a fost întotdeauna foarte funcțional și acum nu este altceva. Nu mă rezolv pentru a rămâne puternic, ci doar pentru a tonifica și se usucă. Mi-a plăcut mai mult corpul, așa cum este în mod natural mai subțire, mai subțire și mai ascuțit.

17. Ați crescut aerobicul acum după livrare?

Bella Falconi: Nu, am făcut o mulțime de Muay Thai mult timp și m-a ajutat să mă usuc. Clasa arde mai mult de o oră pe banda de alergare.

18. Ți-ai schimbat dieta când ai rămas gravidă? Sau că credeți că este mai important să aveți în dieta dvs. în timpul sarcinii?

Bella Falconi: Am continuat să fiu sănătos așa cum eram înainte de a rămâne însărcinată, dar mi-am permis mai multe zambile. Astăzi sunt mai echilibrat în ceea ce privește mâncarea, îmi permit mai multe lucruri decât înainte, pentru că am ajuns unde îmi doream și păstrarea este mai ușoară. În plus, îmi cunosc bine corpul. Știu cât de departe pot duce aceste excepții în alimentație. În zilele noastre nu îmi mai cântăresc mâncarea, știu doar căutând. Aceasta ne aduce experiența și anii de practică.

19. Te-ai simțit mai încrezător și mai frumos acum după Vicky? Chiar înainte ca trupul tău să se întoarcă?

Bella Falconi: Da, mult mai mult. Mă simt mai femeie și mai desăvârșită.

20. Ce obicei ai lăsat în urmă după nașterea lui Vicky?

Bella Falconi: Nu l-am lăsat cu adevărat în urmă pentru că nu pot, dar zborul către mine este tortura. Mi-e teamă de moarte și nu a mai fost până acum. Fără montaj rusesc vreau să merg mai mult lol. Odată ce devenim mame, devenim mai temători pentru că știm că există o mică persoană care depinde de noi și trebuie să trăim mulți ani pentru a avea grijă de ele.

21. Relația ta s-a schimbat după venirea lui Vicky.Bela Falconi: S-a îmbunătățit.Sotul meu și cu mine avem un lucru foarte fain, pe care cred că fiecare cuplu ar trebui să-l avem în vedere: suntem prieteni, foarte prieteni înainte de a fi un cuplu. multă încredere și respect între noi. Ne protejăm ca frați, ne jucăm ca cei mai buni prieteni și ne iubim ca bărbați și femei. Pentru mine aceasta este rețeta succesului. Știind să punem totul la locul ei. Vicky este cea mai bună parte a noastră. " casa noastră revărsă dragoste mulțumind lui Dumnezeu

22. Cum se hrănește Vicky? Ce faci? Că te asiguri că mănâncă și ce nu o lași să mănânce niciodată?

Bella Falconi: Mănâncă o mulțime de legume, legume, carne și pui (spre deosebire de mine) și tot ceea ce este recomandat unui copil de vârsta ei, care are nevoie de nutrienți pentru a se dezvolta. Nu sunt plictisitor și nici nu voi fi. Totuși, o voi lăsa să guste zahărul doar după doi ani, pentru că înainte nu este recomandabil. Dar ea va mânca brigada la petrecere da, totul poate cu moderație.

23. Ai idee dacă vrei sau cum o vei încuraja să facă sport?

Bella Falconi: Cred că va fi firesc din două motive: exemplul acasă și faptul că SUA este o țară care încurajează mult sportul. Atunci se va întâmpla în mod natural. Dar o voi lăsa să aleagă ce vrea să facă.

24. Care sunt cele mai importante lecții, valori și principii pe care vrei să o înveți? >> Bella Falconi: Smerenia, respectul pentru ceilalți și onestitatea În primul rând. Fiecare dă ceea ce au și fiecare vorbește despre ce este inima plină. deci să fie mereu dragoste Ea va cunoaște povestea mea și nimic nu mi-a fost ușor M-a făcut să apreciez tot ce am azi și cu siguranță o voi învăța să valorizeze totul și să împărtășească binecuvântări mai presus de toate celelalte.

25. Te-ai întrebat vreodată ce ai vrea să facă în viitor? Avocat medical sau nu te-ai gândit niciodată la asta? Ai vise pentru ea?

Bella Falconi: Visul ei va fi al meu.

26. Vrei cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la maternitate?

Bella Falconi: A iubi pe altcineva mai mult decât mine. Adevăratul sens al expresiei „Aș muri pentru cineva”.

27. Dacă ați putea oferi sfaturi oricărei femei din lume cu privire la maternitate, fitness, frumusețe, ce ați spune?

Bella Falconi: Dacă iubești mai întâi și nu-ți pasă de standarde, ele nu există. Cel mai important este să fii sănătos și să te simți bine! Amintiți-vă întotdeauna că nu luăm nimic din această viață. Așadar, bucurați-vă de cele mai simple momente din ea, deoarece în ele trăiesc fericirea reală.

Sper că v-a plăcut acest interviu la fel de mult ca mine. Pentru mine Bella Falconi este un exemplu.

Saruturi mami si saptamana grozava.