Înțelegeți de ce copilul dvs. nu ascultă

Copilul tău nu ascultă? Singura modalitate de a-l opri este să urle? Înțelegeți de ce vi se întâmplă acest lucru și aflați cum să opriți țipătul și să aveți un copil care nu numai că ascultă, ci ascultă.

„Fiul meu nu ascultă!” - Aceasta este cea mai mare plângere din partea mamelor și cea mai mare justificare pentru strigarea copiilor. Problema este că, potrivit unui nou studiu de la Michigan College, urletul poate fi la fel de rău ca să învingi un copil.

Dar asa? Dacă copilul meu nu ascultă cum să-l facă să asculte în țipete?

Primul pas este să înțelegeți de ce copilul dvs. nu ascultă când vorbiți. Atunci trebuie să-l ajuți să înțeleagă de ce. Dar să mergem în părți: în videoclipul de mai jos vă explic de ce copilul dvs. nu ascultă.

acolo pe canalul de youtube există o mulțime de alte conținut care ajută mama în viața de zi cu zi. Deci, dacă doriți să vedeți mai multe, faceți clic aici!

Poți înțelege de ce ascultă copiii goi când vorbești? Înțelegi că țipatul copilului tău nu învață nimic? Cu cât țipi mai mult sau cu atât mai mare agresivitate este folosită în casa ta, cu atât copilul tău devine mai agresiv. Este de a-ți motiva copilul să se comporte. Și nu cu cadouri sau șantaj, faci asta. Dar, da, gestionând lucrurile care îi influențează comportamentul.

Pentru a fi mai ușor, am numit aceste lucruri „7 piloni ai comportamentului”. adică tot ceea ce influențează comportamentul copilului tău, cum ar fi somnul, mâncarea, atenția, mediul și multe altele ...

Dacă doriți să aflați mai multe despre „7 piloni ai comportamentului” faceți clic aici.

Important este că înțelegeți că copiii sub 9 ani nu își au creierul pe deplin dezvoltat, astfel încât aceștia pot doar să proceseze o singură emoție sau o reacție simultan.

Dacă doriți să înțelegeți mai multe despre copii, înscrieți-vă aici mai jos, voi trimite o infografie care va răspunde la toate întrebările dvs. despre comportamentul copilului.