Învață-i pe copii să facă față emoțiilor

A face față emoțiilor nu este ușor, majoritatea dintre noi avem dificultăți în acest sens. Cu toate acestea, inteligența emoțională este o abilitate de care copilul dvs. are nevoie pentru a avea o viață fericită. Așa că începe să o înveți acum.

A face față emoțiilor este ceva ce mulți adulți încă nu știu să facă. Ați văzut acei oameni anxioși care jură că sunt calmi. Sau acei oameni care sunt clar înfierbântați de furie și continuă să repete nr.

Da ... a face cu emoțiile este un lucru foarte dificil, pe care îl învățăm de-a lungul timpului. Dar denumirea și identificarea a ceea ce simțim este ceva pe care deja îl putem învăța copiii noștri. Așa că, în viitor, nu vor fi unul dintre acei oameni prost rezolvați.

Identificați emoțiile

Acesta este primul pas, astfel încât să putem face față cu ceea ce simțim și să ne simțim suficient de siguri pentru a face față. Cel mai bine este că este foarte simplu de învățat. Trebuie doar să numești sentimentul pe care îl arată copilul tău.

De exemplu, dacă se enervează pentru că nu ai cumpărat jucăria, el și-a dorit atât de rău. Spune: „Dragostea mea, știu că ești supărat, dar trebuie să o controlezi. Deja te liniștești și treci. Nu-ți face griji pentru mama ta, eu fac ceea ce fac pentru dragoste. Deci, puteți învăța să valorizați lucrurile. "

Doar denumirea sentimentelor ajută la înțelegerea a ceea ce se întâmplă și instrucțiunile despre cum să faci față ajută și mai mult.

Este atât de simplu! În acest fel, vor învăța treptat pentru ei înșiși să identifice ceea ce simt și treptat vor învăța să se descurce cu emoțiile lor.

Vezi și: Cum se dezvoltă vorbirea la copii - de la naștere la 4 ani

Învățați emoțiile pozitive

Este important să faceți acest lucru atât cu sentimente pozitive, cât și negative. În felul acesta, copilul dvs. va ști, de exemplu, să identifice fericirea și îl va valora mult mai mult.

Identificarea emoțiilor dvs. este un mare pas către conștientizarea de sine.

Ceva important în viața tuturor. Deoarece acest lucru ne face să ne simțim confortabil în propria piele și în siguranță de tine.

Cei care înțeleg ce simt pot identifica cu ușurință emoțiile cu pielea lor și îi pot împiedica să aibă atitudini pripite. Oamenii care se cunosc pot fi mai raționali. Întrucât, de exemplu, știe că, atunci când se simte supărat, el va acționa într-un asemenea mod.

Știu că mulți dintre noi s-au ridicat pe teoria că exprimarea dvs. este importantă, la fel și eu. Dar totul are timpul ei.

Există momente în viață în care prudența și „gândirea înainte de a acționa” sunt mai importante, deoarece evitați greșelile și atitudinile pripite, care pot avea consecințe proaste.

Un exemplu al importanței acestui lucru este la locul de muncă. Trebuie să fiți de acord cu mine că ieșirea arătând tot ceea ce simțiți în biroul dvs. zi de zi nu ajută pe nimeni. Imaginați-vă dacă am țipă sau am plânge de fiecare dată când am înghițit o broască "> De asemenea, urmăriți: Cum să faceți față tantarului?

Inteligența emoțională este critică și, cu acest mic ajutor, puteți face primul pas pentru a vă ajuta copilul să fie un geniu.

O marți cu multă pace și lumină pentru tine!

Nu uitați să comentați ce părere aveți despre postare sau să oferiți sugestii pentru următoarele orientări.