Joacă-te subțire cu fiul tău!

Joacă-te subtil cu copiii tăi. Da, este posibil și este una dintre cele mai bune modalități prin care poți menține sau pierde în greutate. Vedeți cantitatea absurdă de calorii pe care o puteți pierde în timp ce vă faceți copilul fericit!

Pierdeți din greutate jucându-vă cu copilul dvs. aproape orice. Pentru cei care nu știu, am cântărit 100 de kilograme și am avut o luptă cu greutatea mea aproape permanentă. Astăzi am în jur de 68 de kilograme. Ceea ce este cu mult mai mult decât cei 62 care au cântărit la începutul anului trecut (eu dau vina să renunț la fumat pentru câștigul meu de câștig în greutate). Deși nu cred în cultul corporal cu orice preț, mă străduiesc să am grijă de mine și vreau să fiu din ce în ce mai frumos.

În spiritul noului an am decis să împărtășesc aceste informații pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate și să le oferiți copiilor dvs. mai mult timp pentru a se bucura de sărbătorile alături de dvs. În multe texte am spus că mă joc mult cu Thomas. Sunt una dintre acele mămici care joacă make-cred oriunde și participă la o cursă alergată la mall, sunt până la rechin sau manechinul din piscină.

Desigur, fac asta pentru că-mi iubesc fiul, vreau să-și amintească de mine jucându-se cu el și făcând din copilărie un basm, dar, pe scurt, topesc și eu caloriile. Iată cum poți arde în glumă calorii:

[YouTube]

Elementele de bază

Puteți arde aproximativ 149 de calorii jucându-vă moderat cu copilul dvs. timp de o jumătate de oră. Considerând un adult În jur de 70 de lire sterline Dacă accelerezi, pentru a arde în glumă calorii poți cheltui până la 186 de calorii la fiecare jumătate de oră.

În piscină

Piscina este cel mai bun loc pentru a arde caloriile glumind. Acest lucru se datorează faptului că apa creează rezistență naturală și, prin urmare, ajută la ardere. Un adult care joacă Marco Polo sau prinde în piscină arde aproximativ 200 de calorii în 30 de minute, ce zici?
Ori de câte ori mă aflu în apă, profitez de ocazie să fac și mișcări de întărire a picioarelor, așa că ajut deja la creșterea care este problema mea actuală. Transportul la sală arde în medie 182 de calorii în 30 de minute, doar pentru a vă face o idee.

La plajă

Îmi place vara, căldura este una dintre cele mai bune metode de a rămâne frumoasă și potrivită. La plajă puteți arde calorii oricum, un adult care cântărește mai mult de 70 de kilograme poate arde următoarele calorii în 30 de minute:

  • Joacă în nisip: 50 de calorii;
  • Peste de la 60 la 75 de calorii;
  • Frisbee 60 calorii;
  • 100 - 125 calorii bodyboard;
  • Valuri de sărituri 150 calorii;
  • Kayake 175 calorii;
  • Fugi pe plajă 400 de calorii;
  • Inot 205 calorii;
  • Plaja Voley 250 calorii;
  • Frescobol 150 până la 225 calorii

Afară și afară

Dacă nu te alergi sau ai pe cineva care să-și lase copilul în vacanță pentru a juca sport, jocul de captura poate fi soluția. Copilul tău va fi fericit și, potrivit Școlii Medicale Harvard, alergarea poate arde 465 - 539 calorii în 30 de minute de exercițiu la un adult de 70 de kilograme. Jocurile de pe terenul de joacă pot arde 170 de calorii la fiecare 30 de minute, cum ar fi ascunderea sau arsurile ascunse. O altă informație interesantă este că mersul în jurul transportului copilului te face să arzi aproximativ 109 calorii la fiecare jumătate de minut.

Acasă

Dansul în interior este, de asemenea, o modalitate excelentă de a arde în glumă calorii. Această activitate determină un adult de 70 de kilograme să arde în jur de 88 de calorii la fiecare 30 de minute. Citirea copilului tău arde 10 calorii la fiecare 10 minute, adică o calorie pe minut.

[Related]

Maximizați efectul

În timp ce te joci cu copilul tău, atenție la corpul tău. Vedeți ce activități vă cresc ritmul cardiac, beți apă și încercați să continuați să vă mișcați și să nu vă opriți. Cu aceste măsuri de precauție, veți putea să ardeți calorii în mod jucăuș, iar copilul dvs. se va obosi și lăsându-vă să dormiți bine noaptea.

Uită-te la cum poți arde calorii toată ziua cu micuțul tău! Cu siguranță, aceste informații vă vor ajuta să vă mențineți sau chiar să vă pierdeți din greutate în acest an.

Sarutari si ne vedem data viitoare!