Educarea este greu! Dar o tehnică franceză ajută foarte mult ...

Întotdeauna am crezut că fiul meu va fi diferit de alții. Cel mai politicos, drăguț și afectuos, fără violență sau crize. Rááááááááá Ok ... Astăzi, Thomas, oricât de drăguț, are momentele sale de revoltă. În ele el: aruncă lucrurile la pământ, se enervează, lovește și pur și simplu nu se lovește cu capul pe podea, pentru că deja și-a dat seama că doare.

Cred că niciun mic copil nu-și ascultă mama, sau dacă o face, este mai puțin de o secundă. Nu există nimic în lume mai dificil decât creșterea unui copil, mai ales atunci când nu înțelege. Întrucât sunt în totalitate împotriva bătăii, a bate sau a înțelege și etc. Încerc să explic vorbele sau chiar să vorbesc furios. Dar de îndată ce își dă seama că este certat, începe să plângă și inima mea se sfărâmă. Jur că încerc să rezist și îl las să plângă. Dar nu durează mult ... recunosc că sunt slab ...

De altfel, urmează un apel. Mamele, viitoarele mame, surorile, mătușile, verișoarele, nașele și mai ales bunici. Când vezi un copil care face dimineața, plânge sau face performanță. Întoarceți-vă și urmați-vă calea (și trageți-i pe bărbați de-a lungul). Nu te opri și nu arăta judecător . Fii înțelegător și generos. La urma urmei, dacă încă nu ai trecut prin asta, cu siguranță. Atunci îți dorești că ai acționat diferit.

Copil, încă nu au învățat să facă față furiei sau frustrării. Deci trebuie să avem răbdare, este parte a fi mamă. Apropo, mulți adulți încă nu au învățat și ne putem descurca. De ce nu pot să-mi stau fiul "> Doar spune nu! Nici o explicație, nici o cerșetă sau nimic. Eu spun nu și asta este! Următorul lucru: el începe să plângă. Atunci când plânge, eu doar îmi atrag atenția către orice altceva Ceea ce nu este dificil, dar în fiecare zi acest lucru se întâmplă mai puțin, deoarece el se obișnuiește să nu mai asculte.

Am citit undeva că mamele franceze acționează diferit de noi. De ce copiii mici nu înțeleg explicațiile noastre. Iar când sunt mai în vârstă când înțelegeți, nu mai avem răbdare să explicăm și pur și simplu să spunem că nu. Adică, invers.

M-am lipit de această idee franceză, iar viața mea și Thomas sunt mult mai ușoare. Încercați și vedeți dacă nu este mai bine. Să arhivăm explicațiile noastre pentru când sunt mai mari și trebuie să înțelegem totul, sau chiar de ce? De ce?

Educația este încă dificilă, desigur! Dar nimic mai bun decât zi de zi ... Săptămâna bună pentru tine!