Dicționarul de astăzi pentru mama mamă

Transdisciplinar, constructivist, bilingv, jucăuș, psiholinguistic ... Iisuse! Numeroși sunt termeni în dicționarul lumii materne de astăzi. Așadar, nici eu, nici tu, nu vă este rușine, am descoperit semnificațiile fiecăruia. Vezi mai jos!

Dicționarul de astăzi al lumii materne este atât de complex încât lasă orice mamă perplexă și rușinată. Au fost nenumărate ori când m-am regăsit într-o conversație, căutând conținut în timp ce mamele mai experimentate vorbeau de parcă toate acestea erau evidente. Suna ca asculta chineza, dar sa intreb, cum faci? Rușine mai mare pe fața pământului. Așa că m-am decis să cercetez și să le ajut pe toate mamele pentru prima dată să nu mai treacă prin această perrenă.

Vezi și: Interviu cu Bella Falconi!

antropozofic

Din dicționar: provin din antroposofie. Antroposofia, din „cunoștința greacă a ființei umane”, introdusă la începutul secolului al XX-lea de austriacul Rudolf Steiner, poate fi caracterizată ca o metodă de cunoaștere a naturii, a ființei umane și a universului, care extinde cunoștințele obținute prin metoda științifică convențională. precum și aplicarea sa în practic toate domeniile vieții umane.

Cu alte cuvinte, este o metodă de cunoaștere care se adresează ființei umane pe nivelurile fizice, vitale, sufletești și spirituale și arată modul în care aceste naturi absolut distincte acționează într-o interrelație constantă.

Faceți clic și cumpărați cadouri frumoase de Crăciun pentru mamele moderne!

[Looklink - Widget Showcase # 54379 - ÎNCEPE…

... END]

Învățarea cognitivă

Ce este: este actul sau procesul de dobândire a cunoștințelor care are loc prin percepție, atenție, asociere, memorie, raționament, judecată, imaginație, gând și limbaj.

BLW

În engleză: Baby LedWeaning

Adică: introducerea alimentelor fără mâncare pentru copii

Coordonare cu motor fin și grosier sau motor fin și grosier

Ce este: Este abilitatea pe care o avem de a ne folosi și de a controla mușchii pentru a efectua anumite activități sau mișcări fizice. Coordonarea motorie fină este legată de mișcările care necesită mișcarea mușchilor mici în corp. Coordonarea motorie brută se referă la activitățile care implică mușchii mai mari ai corpului.

Codul limbii

Din dicționar: sunt codurile prin care oamenii comunică ca: vorbire, scriere, simboluri etc.

Adică: limba vorbită sau folosită pentru a comunica ca: engleză, portugheză etc.

Dificultate specifică de învățare

Ce este: este un termen generic, care se referă la un grup eterogen de tulburări manifestate prin dificultăți semnificative în dobândirea și utilizarea abilităților de ascultare, vorbire, citire, scriere, raționament sau matematică.

Școala bilingvă

Ce este: O școală care se organizează la toate nivelurile pentru a oferi elevilor săi abilitățile necesare pentru a utiliza două sau mai multe limbi în situații academice și sociale. Prin urmare, o școală bilingvă învață prin limbi și nu doar prin limbi, care este diferența principală față de școlile de limbi. Aceasta înseamnă că elevii nu numai că au cursuri de limbi engleză, franceză, spaniolă, lire sterline sau limbi indigene, dar preiau în principal clase la diferite materii în engleză, franceză, spaniolă, coreeană, lire, limbi indigene sau orice alte.

constructivismului

Ce este: este o metodă de predare care propune ca elevii să participe activ la propria lor învățare, prin experimentare, cercetare de grup, stimulare a îndoielilor și dezvoltarea raționamentului, printre alte proceduri. Respinge prezentarea de cunoștințe pregătite studentului ca mâncare și folosește inovativ tehnici tradiționale, cum ar fi memorarea.

Școala internațională

Ce este: O școală internațională urmărește programa unei alte țări, de obicei în Brazilia este din Statele Unite sau engleză. El are cultura țării pe care o urmează predată la școală, tradițiile, orarul și elevii de la această școală au mai multe șanse să meargă la facultate în străinătate, deoarece programa și metoda sa de evaluare sunt valabile în străinătate.

homeopatie

Ce este: un sistem medicinal alternativ. Homeopatia este ghidată de patru principii: lege similară, experimentarea unei persoane sănătoase, doze infinitesimale și medicament unic.

jucăuș

Din dicționar: orientat mai mult spre distracție decât spre orice alt obiectiv.

Adică: cel mai important obiectiv este să te distrezi.

neuroeducation

Ce este: este un domeniu interdisciplinar care combină neuroștiința, psihologia și educația pentru a crea metode și programe de învățare mai bune.

Copilăria timpurie

Ce este: De la naștere până la 6 ani.

psiholingvistică

Din dicționar: este studiul conexiunilor dintre limbă și minte sau este studiul reprezentării limbajului în minte, modul în care vorbirea este procesată, înțeleasă și stocată de indivizi.

psihomotorie

Din dicționar: știința are ca obiect de studiu omul prin corpul său în mișcare și în raport cu lumea sa internă și externă.

Psicopedagógico

Din dicționar: câmpul cunoașterii este construit din două cunoștințe și practici: pedagogie și psihologie.

transdiciplinarity

Din dicționar: este o abordare științifică care vizează unitatea cunoașterii. Astfel, acesta încearcă să stimuleze o nouă înțelegere a realității prin articularea elementelor care trec între, dincolo de și peste discipline, în încercarea de a înțelege complexitatea lumii reale.

Dicționarul lumii materne este uriaș, așa că dacă vrei să știi sensul altceva, comentează mai jos că voi afla, ok ">