Sfaturi esențiale pentru orice mamă - partea a 2-a

Ei bine, oamenii, așa cum am scris în ultima postare, am învățat cu mare preț cum să-mi fac viața mai ușoară ca mamă și cum să devin din ce în ce mai eficient. La urma urmei, între a fi mamă, a lucra, a se întâlni, a face bloguri, a gimnasticii, a găti, a face baie, etc. ... Aproape că nu a mai rămas timp pentru a respira.

Și știu că acest lucru nu este doar pentru mine. Iată a doua parte a listei mele de sfaturi practice despre cum să-ți ușurezi viața și pe cea a pitucului tău.

Sfat 1: Acest sfat nu a fost plătit, este doar o realitate. Când intri într-un magazin și vezi câteva șervețele pentru bebeluși care dezinfectează o suzetă. Cumpără-le pe toate! Inevitabil, copilul dvs. va arunca suzeta pe podea, sticla, jucăria sau orice totul împreună, iar aceste batiste sunt cel mai rapid și mai convenabil mod de a curăța orice. Apropo, când aceste șervețele nu sunt disponibile, mergeți cu ștergătorul umed normal și apoi cu un gel de alcool care funcționează la fel.

Sfat 2: Există o lumină pe piață care sterilizează un suzet. Nu m-am simțit niciodată foarte încrezător în acest sens, deoarece este încă murdar. Acum, dacă sunteți mamă de credință și credeți în acest produs, acesta este încă lent și practic. Așa că sfatul meu este: urmați sfatul de mai sus sau luați mai multe suzete cu voi.

Sfat 3: Nu aveți nimic deasupra mesei schimbătoare, cum ar fi rafturile sau lucrurile atârnate. Acest sfat se datorează faptului că va crește și va sta în timp ce faceți comutatorul. În acest moment, el poate trage orice înțelegere. Trece prin propria experiență, aproape în fiecare zi primesc gratuit în cap.

Vezi și: Sfaturi esențiale pentru orice mamă - partea 1

Sfat 4: Aveți întotdeauna o cutie de lapte sigilată acasă. Nu veți dori să vă grăbiți să cumpărați când ați terminat fără să vă dați seama. Avem atât de multă îngrijorare de-a lungul zilei, încât orice lucru care să permită un pic de mai multă pace și acela de a scoate un articol din lista de sarcini merită. Deci, STOP!

Sfat 5: STOP scutece de asemenea!

Sfat 6: Un burete și o pensetă pentru sticlă sunt necesare, iar un colizor ajută foarte mult, dar nu este necesar.

Sfat 7: Când copilul tău începe să mănânce mâncare, fă-ți viața mai ușoară și ajută-i pe ai săi. Grătarul, legumele, orezul brun și fasolea sunt alegerea potrivită. Deci nu-ți îngreunează viața făcând mâncăruri dificile, nu le place atât de mult și pierzi timpul.

Sfat 8: Dacă copilul tău nu mănâncă legume, le deghizează. Exemplu: clătite cu spanac, burger de vită la grătar cu morcov și spanac amestecat, crocheta cu legume și sosul bolnav cu morcov și țelină. (Voi posta retetele mai tarziu ... ????)

Sfat 9: Cel mai bun pește pentru copii este Tilapia. Acesta este peștele cu cel mai mic ghimpe. Dar atenție trebuie să fie COOL. Sfatul pentru a vedea acest lucru este să vedeți ochiul de pește, cereți fabricii de pește să îl deschidă la timp și să îl curețe foarte bine. Avertizați totuși că este pentru un copil, deoarece oamenii tind să aibă grijă mai mare în acest caz. Cumpărați numai dacă peștele are un ochi foarte viu (trebuie să fie strălucitor, bunicul meu care m-a învățat!) Fiecare dă două file. În momentul gătitului și înainte de a-i da copilului tău să verifice din nou bucată cu bucată, pentru a vedea dacă nu există niciun ghimp, la urma urmei, asigurarea a murit de odinioară.

Sfat 10: stafide și stropește. Acest duo dinamic salvează orice mamă oricând. Așadar, transportați întotdeauna o astfel de gustare cu dvs. în caz de urgență.

Sfat 11: Homeopatia funcționează!

Sfat 12: Shot gripă!

Sfat 13: Aveți un coș pe care îl puteți deschide și încărca cu o mână. Uitați de căruciorul de modă, fiind „IN” nu vă ajută atunci când sunteți singur cu copilul și un cărucior greu de manevrat.

Vezi și: Tot ceea ce trebuie să faci în al doilea trimestru de sarcină

Sfat 14: monitorul pentru copii bun este sunet. Camera funcționează și conferă un plus de securitate. Cu toate acestea, a vira și a muta are interferențe, indiferent de marcă. Deci, aveți încredere în sunet.

Sfat 15: Bebelușul bun este copilul fericit, nu are niciun folos să „pufni” tot animalul de companie dacă nu poate juca.

Sfat 16: Când ieșiți cu copilul, lăsați fără geantă. Datorită lui, două genți de mână înseamnă încă una de purtat și nici o modă nu merită.

Sfat 17: nu uitați să respirați! Va deveni mai ușor și vor crește ...

Sfat 18: stai cu copilul tău, timpul zboară ...

Mami, asta e deocamdată. O bună odihnă a săptămânii pentru tine până data viitoare.